Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Leeeuwenpoort 2021, deel 2.

13 augustus 2021 @ 13:30 - 15:00

Cost: €37
Description

Lieve allemaal,

Het is bijna 8 augustus 2021. De poorten van de Leeuwenpoort staan dan helemaal open. De vuurkracht van de grote Centrale Zon werkt voorlopig diep in op ons celbewustzijn. Oude resten worden weggewerkt en verbrand. Er komt een ongekende wereldwijde zuivering op gang.
Water en vuur, zij werken samen om onze kernessenties te bevrijden om op die manier steeds dichter bij ons werkelijke Zijn te komen.
Wat heerlijk dat dit precies in de maand augustus plaats vindt. De 8e maand. De 8-kracht. Deze energie is bij uitstek nodig om nieuwe verbindingen aan elkaar te smelten. De kracht van het harmonisch veld toelaten en al wat oud is ontbinden, en tegelijkertijd het nieuwe verbinden. Heftige tijden en het stopt niet. We werken met elkaar stug door om de aarde dieper geïntegreerd te krijgen in het kosmisch bestel. We laten ons niet afleiden door de turbulentie in de wereld. We zitten midden in de ontwikkeling van oud naar nieuw. Verbindingen maken is heel belangrijk, bruggen slaan, Zijnskracht stabiliseren door alles heen. Blijf sterk in jezelf, kijk niet naar de buitenwereld, maar naar jouw binnenwereld. Het is een heftige golfbeweging waar we in zitten. Emoties schieten van hoog naar laag, als de golven van de zee. Maar als jouw hartestrand schoon en wijds is, dan is er geen probleem.

Ik nodig jullie weer uit voor het volgende webinar in deze woelige tijd.

 

https://center-of-the-soul.webinargeek.com/leeuwenpoort-2021-deel-2

 

Print Friendly, PDF & Email

Details

Date:
13 augustus 2021
Time:
13:30 - 15:00
Cost:
€37
Evenement Categorie: