Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het lichtend hart van Moeder Aarde. ( online)

15 januari 2021 @ 13:30 - 15:00

Center of the Soul Maaseikerbaan 42
Genk, 3600 België
Cost: €37
Description

Hallo allemaal,

 

We zijn begonnen aan het jaar 2021. Deze cijfers bij elkaar opgeteld vormen het getal 5. Dit getal staat voor verandering. En ja , laten we eerlijk zijn alles verandert om ons heen.  Sommige bewegingen lijken stil te staan, anderen zijn juist extreem in gang geschoten.

Maar de verandering op zich is niet meer te stoppen, we zijn nog steeds door de branding van de tijd aan het bewegen om straks in rustiger vaarwater te kunnen belanden.

Het is en blijft daarom erg belangrijk dat we juist nu onze energie hoog houden,  dat we vooruit durven kijken, creatieve bronnen aan gaan boren om in die extreme verandering ons eigen unieke Zelf te bekrachtigen. De innerlijke Bron-zon in ons schijnt feller dan ooit te voren. Deze verspreidt een warm, goud licht. En is in staat om de koudefronten om ons heen te laten passeren. Begin elke dag in de wetenschap dat jouw Bron Zon schijnt en je verwarmt van binnen uit.

Laten we met deze warmte de dagen en maanden van dit jaar doorstralen en ons uiterste best doen om de warmte, de liefde, empathie voor elkaar voorrang te verlenen.

Ook dit jaar gaan we weer volop van start met de webinars.

We zijn zo goed door de grote verschuiving heen aan het bewegen, in verbinding met elkaar. Dat zetten we voort.

Hierbij komen allerlei thema’s aan bod die de aandacht vragen. Uiteraard blijf ik jullie boodschappen doorgeven vanuit de Galactische federatie, zodat jullie ook deze verbinding blijven voelen.

Daarnaast richten we onze aandacht op specifieke gebeurtenissen in tijd en ruimte, op energiedoorgevingen vanuit welke “hoog” trillende bron dan ook.

Ook leer ik jullie daarbij altijd hoe je hier mee om kan gaan, wat je eigen stuk is in dit verhaal. Ook via persoonlijke consulten.

Ik nodig je uit om je steentje hieraan weer bij te dragen. In de wetenschap dat elke druppel licht in verbinding met een warm kloppend tijdshart een lichtstraal in de duisternis kan zijn.

We bouwen voort aan het Lichthart van Moeder aarde op allerlei manieren.

Er zal soms een stukje meditatie zijn, soms een kleine stilte, maar altijd een vervulling van licht en energie die samenvalt in een tijdloze ruimte van kracht en schepping.

Uiteraard wil ik aan jullie vragen of je daaromtrent bepaalde wensen hebt. Vorig jaar hebben we aandacht geschonken aan de wondere werelden van Elfen, Draken en Eenhoorns ( deze zijn ook nu nog te verkrijgen). Misschien heb je wat dit soort webinars betreft nog een behoefte om te leren kennen op de manier waarop ik hen mag beschrijven.

De  webinars betreffende de grote verschuiving blijven elke drie weken langs komen. Er valt geen tijd te verliezen, we bouwen onvermoeid door aan de nieuwe tijdsfrequentie.

De andere webinars weef ik daar dan tussen in.

Ik hoop van jullie te horen.

Rest mij nog om iedereen die vorig jaar tot een lichtend jaar heeft gemaakt te bedanken voor hun inzet en verbinding.

Samen maken we de wereld leefbaar.  Blijf in je kracht staan. Kijk niet te veel om je heen, hoe anderen dit doen. Jij bent jij en niet die ander.

 

Je kunt je vanaf vandaag weer inschrijven voor het eerste webinar van 2021.

“Het lichthart van Moeder Aarde”.

https://center-of-the-soul.webinargeek.com/het-lichthart-van-moeder-aarde

Deze meeting zal plaats vinden op vrijdag 15 januari van  13.30 uur tot 15 uur. Replay is achteraf beschikbaar voor lange tijd.

De kosten bedragen 37 euro. Let op, dat is 1 euro meer dan vorig jaar. Toen resoneerden we op het getal 36=9 ( eindigheid) nu gaan we resoneren op 37=1 ( nieuw begin)

 

Ik wens jullie allemaal een gezegend jaar.

Liefs van Tineke.

 

Print Friendly, PDF & Email

Details

Date:
15 januari 2021
Time:
13:30 - 15:00
Cost:
€37
Evenement Categorie:
Center of the Soul Maaseikerbaan 42
Genk, 3600 België
+ Google Maps
Phone: 0032898 45 451