Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het regenbooglicht 2

26 november 2021 @ 13:30 - 15:00

Cost: €37
Description

 

 

https://center-of-the-soul.webinargeek.com/het-regenbooglicht-2

We hebben weer een mijlpaal bereikt. Het witte licht is door alles heen gebroken en dit gaat ons helpen om onze frequenties nog sterker te maken. Dat moet ook wel, want deze tijd doet een zwaar beroep op onze innerlijke overtuigingskracht. Het onlicht onderneemt een laatste poging om het wereldbewustzijn te verzwakken en daar moet een antwoord op komen. Een antwoord in licht. Zijn – essentieel Zijn- is belangrijk. Het nieuwe bewustzijn dat een overvloed aan licht uitstraalt als een “vuurtoren”  op de tijdslijn wordt elke dag sterker. Wit licht, diamanten licht en nu schakelt  het door  naar het regenbooglicht. De thymus wordt sterker en sterker. De poort van regenbooglicht hierin zwaait open en schenkt de wereld en onszelf de mogelijkheid om de brug naar de toekomst te bouwen en overstralen.
Elke dag stijgt onze trilling en deze straalt door in het collectieve veld. Waar oude patronen doorbroken moeten worden, oude rasters verdwijnen en  liefde en kracht in verbinding met elkaar groeien. 
Hoe krijg je jouw frequentie omhoog, wat is regenbooglicht en wat doet het voor jou en de wereld? Ik neem je mee in diepe wijsheden en maak je wakker in je Lemurische potenties. Er is geen tijd te verliezen. Elke dag is belangrijk in dit verhaal.

 

Print Friendly, PDF & Email

Details

Date:
26 november 2021
Time:
13:30 - 15:00
Cost:
€37
Evenement Categorie: