Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online:De Isiscode.

19 juni 2020 @ 13:30 - 15:00

Center of the Soul Maaseikerbaan 42
Genk, 3600 België
Cost: €36
Description

https://center-of-the-soul.webinargeek.com/de-isiscode

Hierboven vind je de link voor de online soulmeeting van 19 juni as.

Lieve vrienden,
Ik hoop dat jullie de heftige omzettingen van  het afgelopen weekend goed hebben doorstaan. Het definitief doorspoelen van de 6-poort in de 3-6-9- frequentie, gekoppeld aan de kracht van de volle maan was een gebeurtenis om nooit te vergeten.
Waarschijnlijk heb je wat klachten gehad in de buik, algehele malaise, doorbraak van emoties, dat is helaas niet te vermijden bij zulke grote verschuivingen.
Je kunt over het belang van deze trilling meer lezen in dit artikel:

https://centerofthesoul.nl/2020/06/06/6-6-2020/

We gaan hier op doorwerken tijdens de volgende soulmeeting.
Deze zal plaats vinden op vrijdag 19 juni en start om 13.30 uur. Na afloop van de meeting blijft de replay nog een jaar beschikbaar.
Het is niet erg als je niet direct in kan pluggen. Want elke keer als er iemand zijn of haar energie toevoegt aan  dit energetisch veld dat we samen opbouwen, wordt het veld sterker.

Tijdens  de bijeenkomst gaan we een bepaalde frequentie die in het piramideveld ligt opgeslagen los maken. Deze is verbonden met de vrije energiestroom van de Yin-poort. Het is een grote doorbraak als de stroom los kan komen, want deze gaat invloed uitoefenen op de energie van gelijkwaardigheid in de gehele wereld.
Het is lang geleden dat deze code goed werkzaam was, het is dus een feest om dat proces in deze 6-maand te mogen integreren.
Ik hoop weer velen van jullie hier te ontmoeten.

Tevens gaan we werken aan de “Toonzetting” van de Isisladder. De vrouwelijke toon wordt teruggezet in het wereldbewustzijn.
Ik kan er hier niet te diep op ingaan, dat gebeurt tijdens de meeting zelf.

LET OP: vanwege de trilling in het 3-6-9-veld gaat de prijs van elk webinar met 1 euro omhoog. Geen 35 euro maar 36 euro. Vergeet dit niet als je jezelf aanmeld.

De link om jezelf aan te melden:

https://center-of-the-soul.webinargeek.com/de-isiscode

Even wat tips: na betaling krijg je een aanmeldingslink. Kijk ruim van te voren of de link paraat is.  Deze kan nl. soms in de spam terecht komen. Mocht je de link ondanks betaling niet vinden, meld jezelf dan zonder betaling opnieuw aan, dan krijg je een nieuwe link.
Als je per bank een overschrijving wil doen, dan dat is ook mogelijk. Laat mij even weten dat je dit gedaan hebt, dan kan ik je aanmelding bevestigen in het systeem, en krijg je de link alsnog toegestuurd. Als je betaalt via de aangegeven route op de aanmelding dan krijg je automatisch de link in je Emailbox.

Rest mij nog om jullie een mooie omzetmaand toe te wensen, maak je niet te druk, het is echt een heftige maand, met veel beroering. Blijf dicht bij jezelf.

Heel veel liefs van Tineke.

https://centerofthesoul.nl

Ik groet jullie vanuit de Bron die Liefde heet.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Details

Date:
19 juni 2020
Time:
13:30 - 15:00
Cost:
€36
Evenement Categorie:
Center of the Soul Maaseikerbaan 42
Genk, 3600 België
+ Google Maps
Phone: 0032898 45 451