Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Soulmeeting online.

8 mei 2020 @ 13:30 - 15:00

Cost: €35
Description

 

 

De maand mei van het jaar 2020 is alweer begonnen.
Ondanks dat het lijkt of de tijd stil staat, vliegt deze als het ware alweer aan ons voorbij. Er gebeurt zo weinig en tegelijkertijd zoveel in de wereld.
Op energetisch niveau worden de veranderingen dieper en dieper in gezet. Onze zielengroep werkt keihard door achter de schermen van het wereldbewustzijn om de energie te stabiliseren, in beweging te houden en de verandering te ondersteunen. Mede vanuit dit oogpunt organiseer ik soulmeetings online. Tijdens deze meetings leg ik uit wat er speelt en hoe we ons op de diepe DNA veranderingen kunnen instellen. Gezien jullie enthousiasme om door te gaan met deze meetings komt de volgende er al weer aan. Deze zal plaats vinden op 8 mei 2020. Tijdens deze meeting werken we door op wat er in de voorgaande meetings al is klaargezet en uitgebouwd. Hier gaan we natuurlijk uitgebreid in op de verschillende hersteltrajecten die zich in ons en de wereld aandienen.
Het Hexagonale systeem komt daar in naar voren als een zeer belangrijk systeem. In dit veld gaan we de komende week het Flower of Life systeem integreren en activeren.
Zoals ik al eerder heb verteld komt de informatie die hiervoor nodig is ter plekke naar voren. Dat wil echter niet zeggen dat deze informatie niet werkt als je later aansluit. De replay van deze meeting blijft nog een maand oproepbaar. Elke keer als er iemand inlogt in in dit ontmoetingsveld gaat het licht aan en worden er belangrijke processen en verschuivingen in gang gezet. En dat is ook de bedoeling van onze samenkomsten. Het licht aanzetten in de wereld d.m.v. onze eigen herstelde voertuigen.
Life kan je dit volgen op vrijdagmiddag 8 mei van 13.30 uur tot 15.00 uur. Maar als je niet life kunt aansluiten is het juist mooi als je door gebruik te maken van de replay op jouw tijd de activaties in het web in beweging zet. Zo smeert de bijeenkomst zich uit over meerdere weken en groeit het licht in het veld.
Het samengestelde energieveld wordt door allerlei lichtwezens begeleid. Zijzelf staan buiten tijd en ruimte. Daarom ook schep ik een heilige, neutrale ruimte van lichtende energie die tijdsoverstijgend kan werken.  Daardoor staan we steeds in verbinding met dit veld en werken alle meetings die hier aan voorafgegaan zijn en degenen die nog komen samen. Hoe meer mensen er hun krachten aan geven, hoe sterker het veld groeit en oplicht.  En de groep groeit elke keer aan.
Je meld je aan met de inschrijflink. Dan kom je automatisch in het systeem dat aangeeft hoe alles werkt. Je kunt  het bedrag van 35 euro betalen met creditcard of via Ideal. Heb je dit alles niet, stuur me dan een persoonlijk berichtje dan kan je de overschrijving doen via de bank en zet ik  je in het systeem op “meekijken”.
Er is altijd een oplossing te vinden voor jouw aanwezigheid in het veld.
Dit is de link: https://center-of-the-soul.webinargeek.com/soulmeeting-8-mei-2020-1

Velen van jullie volgen al jaren lang de artikelen op de website. Ik ga er dan ook van uit dat als je meedoet dat  je snapt waarom je mee doet. Dat je het niet doet omdat ik dit aan jullie vraag, maar omdat je voelt dat jouw plekje in het web nodig is om de energie in het web te doen groeien en versterken.
Blijf dicht bij jezelf en laat de buitenwereld niet binnendringen in jouw innerlijke staat van zijn. Samen zijn we gekomen om deze veranderingen aan te gaan, we gaan er samen door heen en we maken het samen af.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Liefde heet.

 

Print Friendly, PDF & Email

Details

Date:
8 mei 2020
Time:
13:30 - 15:00
Cost:
€35
Evenement Categorie: