Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Het zilveren vuur

9 april 2021 @ 13:30

Cost: €37
Description

Via de webinars die ik nu al een jaar op tweewekelijkse basis geef, heb ik veel informatie live  kunnen doorgeven aan iedereen die hiervoor interesse heeft. En wat blijkt: de werkkracht, het inzicht en de processen die in het nu zichtbaar worden gemaakt, worden direct in ons bewustzijn omhoog gehaald en geïntegreerd in het weten. Onze werkkracht is dusdanig sterk geworden, dat de verbinding die hierin aanwezig is, overeind staat als een huis. We staan sterk in onze nieuwe blauwdruk en zeker in deze heftige Paas/Pinkstertijd is dat belangrijker dan ooit.

Er is momenteel een diepe uitzuivering gaande in alweer maar eens een diep verborgen astrale wereld. Het hoogste Moederlicht heeft zijn intrede gedaan in het wereldbewustzijn en dit licht dringt diep door tot in al onze DNA poorten, met een krachtige uitwerking via de voorouderlijnen.

Blijf dicht bij jezelf en laat je niet verleiden door de “buitenwerelden” om chaos te scheppen in jouw “binnenwerelden”. Via het aankomende webinar gaan we nog dieper in op deze grote zuiveringsprocessen.  En we vieren het feit dat het Moederlicht steeds meer aan terrein mag winnen, in ons hart, ons bewustzijn, ons hele wezen.

Dit is de link voor het volgende webinar in dit thema:
https://center-of-the-soul.webinargeek.com/het-zilveren-vuur

Een replay is altijd beschikbaar, zodat je ook op je eigen tijd rustig de informatie kan beluisteren en de energie die in deze webinars zit, toe kan voegen aan je bewustzijn en werkkracht.

Print Friendly, PDF & Email

Details

Date:
9 april 2021
Time:
13:30
Cost:
€37
Evenement Categorie: