De website

De website

Zoals jullie gemerkt hebben komt de website steeds meer tot leven. 
Het is een heel werk geweest om deze goed in te delen.
Dat komt ook omdat de meeste artikelen van de oude site overgezet moesten worden naar de nieuwe.
Eerst dacht ik dit niet te doen, maar ik kreeg zoveel vragen van mensen waar de artikelen gebleven waren dat ik toch besloten heb hen terug te zetten.
De tweede ascentiegolf staat op het punt te ontwaken, ik kan me voorstellen dat juist nu deze mensen behoefte hebben aan de informatie die hen ook weer op weg kan helpen.
Het loont de moeite om de artikelen toch nog eens door te bladeren. Dan zie je pas goed wat er gebeurd is allemaal de laatste jaren en waar we met onze ziel en zaligheid aan gewerkt hebben.
Wat een traject.
En we gaan gewoon door, want de ombouw is nog niet af.
Het verschil voor mijzelf is, dat ik niet meer mag afdalen in de lagere dimensionale poorten. Hieraan heb ik naar eer en vermogen mijn bijdrage geleverd. Ik kan dus ook geen mensen helpen op dit moment die hier nog volop in zitten en geen bereidheid tonen om die  poorten te verlaten.
Wel mag en kan ik de mensen helpen die juist verder willen gaan en de weg naar de hogere dimensies willen gaan volgen.
Bereidheid om los te laten wat je tegen kan houden is hierin een niet te omzeilen proces. Eerlijk zijn naar jezelf, door durven groeien, voorbij je pijnpunten bewegen en verder gaan. Dat is nu juist het mooie van dit leven. Dat je weg durft te bewegen van dat wat je benauwt. Je hebt niks meer te verliezen. Alleen maar te winnen. Jouw essentie beweegt zich door tijd en ruimte en mag verder reizen wanneer het maar wil.
Laat je niet misleiden noch vasthouden door de illusies van een wereld in afbraak.

Laat je overzetten naar de nieuwe tijd en weet dat dit het nieuwe begin mag vormen voor de eeuwigheid.

Geen drama, geen pijn, geen manipulatie, geen frustratie.
Natuurlijk moet je soms dwars door de pijn en wanhoop heen om juist deze weg te kunnen filteren uit je systeem.
Maar nu de nieuwe waardes groeien, en de energie sterker wordt kan dit al veel sneller zich voltrekken dan voorheen.

Als je wilt dat ik je hierbij verder help neem dan contact met mij op.

 

Hoe werk je met de site? Je kan de pagina helemaal omlaag scrollen, dan ontmoet je al verschillende rubrieken waar je al eens een kijkje zou willen nemen. Bovenaan de site staan verschillende indelingen. Als je bijvoorbeeld op het hoofdstuk Artikelen klikt krijg je de indeling die daar staat te zien. En kan je scrollen door de mogelijkheden. Het hoofdstuk waarnemingen is weer onderverdeeld in verschillende rubrieken, klik deze aan en je kan verder lezen en ook meteen aan de zijkant zien welke artikelen in deze rubriek staan. 

Er is ook een nieuwe rubriek toegevoegd. Deze heet SOULTUBE. Hierin zet ik artikelen die ik vind op het www en die de moeite waard zijn om te lezen. Deze heb ik dus niet zelf geschreven. Alle andere artikelen, behalve bij de dagboodschap, waar dan ook geplaatst wel.

Je kan in de agenda zien op welke dagen in welke maand de groepssessies zich voltrekken en je aanmelden om mee te doen.

 

Ik moet nog tijd vinden om de mineralenafdeling uit te bouwen, dat is enorm veel werk. Dus houd gewoon in de gaten wat er zo nu en dan aan toegevoegd word. Op de homepage zie je de aanbiedingen van die tijd. Maar de winkel zelf zal zich nog zeker verder aanvullen. Natuurlijk nodig ik jullie uit om op de woensdagen zelf te komen kijken in onze winkel en de kostbare schatten van Moeder aarde in hun volle glorie "LIVE " te komen bewonderen, dat is natuurlijk het leukst. We zijn geopend van 11 tot 17 uur. 

 

Ik wens jullie veel leesplezier en als er nog vragen of opmerkingen zijn, laat het dan gerust weten.

Lieve lichtknuffel van Tineke.

 

Met dank voor het bouwen van de website aan Elian Kloppenburg van http://thedesigndepot.nl  Hoogewaard 67
2396 AE Koudekerk a/d Rijn.

 

Print Friendly, PDF & Email