Individuele sessies


 

 

Tijdens deze sessies help ik mensen om aan te leren sluiten op hun echte waardes. Door de inzichten die ik  zelf heb of door krijg kan ik zien waar in het bewustzijn de doorstroming van het licht stagneert. Het is dan belangrijk om te leren inzien waarom de energie vast loopt. En om daar verandering in aan te brengen. Maar wat nog belangrijker is, is dat ik ieder mens die bij mij komt mag brengen tot aan zijn hoogste trillingen. Met andere woorden: dat wat beschikbaar is aan energie en licht, kan gemakkelijker opgenomen worden in het bewustzijn en dit brengt altijd positieve veranderingen op gang.

Het is uiteraard aan de mens zelf hoe deze met de inzichten en keuzes omgaat. Men blijft zelf verantwoordelijk voor de keuzes die men maakt. Ik breng mensen tot aan de deur van het overstapportaal, maar men moet zelf de drempel over gaan. Zeker in deze overstaptijd is dit uitermate belangrijk. Ik geef veel praktische tips, leer mensen  hoe ze zelf verder kunnen werken aan hun waardes. En ondertussen filter ik het oude licht in de cellen weg en zet er ruimte voor het nieuwe licht voor in de plaats.

Een sessie kost momenteel 100 euro en duurt een uur. In dat uur is alle energie  die de engelen  aanbrengen voor de mens die komt overgezet en/of klaargezet voor de volgende fase.

Print Friendly, PDF & Email