Groepssessies

Groepssessies


 

De groepssessies sluiten altijd aan op dat wat er in het moment belangrijk is. Iedere verandering in de energie, brengt een verandering in de wereld op gang. Na jaren van oude energie ophalen en omzetten naar hogere lichtwaardes is nu de tijd aangebroken om licht te ankeren en vooral te vermeerderen. Dat wat er in de sessies gebeuren mag is niet voor te bereiden. Iedere sessie wordt in het moment geboren. Elke persoon die aanwezig is, heeft een bepaalde “ innerlijke” opdracht, een frequentie in zijn of haar systeem. Met deze frequenties bouwen we aan een  overkoepelend helend veld van licht. Deze sluiten aan op de matrixen van de planeet. De  hoogwaardige trillingen die de aarde nodig heeft  worden overal ingezet waar dit nodig is. Op astraal en etherisch niveau. Tegelijkertijd vindt er in dit proces ook altijd weer een stukje heling voor de persoon zelf plaats.

We worden hierbij begeleidt door de hoogste lichtwezens. De energie is onverminderd prachtig en liefdevol. Wil je hier aan mee doen, dan is het echt belangrijk dat je met een open hart komt. Zodat alles wat gebeuren mag, niet beïnvloed wordt door “ sturend” denken. We zijn instrumenten in de handen van de engelen.

Zij behouden ten allen tijde het overzicht. Terwijl wij in vertrouwen en overgave het kanaal mogen zijn voor hun liefdevolle energieën.

De sessie kost momenteel 60 euro. De sessies vinden meestal plaats op vrijdagmiddag ( lees de agenda) en duren van 13.30 tot 16.30 uur.

Aanmelden vooraf is noodzakelijk.

Print Friendly, PDF & Email