B12 tekort.

B12 tekort.
HOOG GEVOELIGE (OUDE)ZIELEN HEBBEN VAAK B12-TEKORT.
B12 arts Hans Reijnen uit Deurne: "Ik heb de afgelopen jaren ruim zicht gekregen op de persoonsstructuur van de B-twaalvers. Bijna alle patiënten met een B12 tekort blijken namelijk dezelfde persoonskenmerken te hebben. Zij zijn Hoog Sensitief (HSP), ’t zijn vaak oude zielen en ’t zijn puristen. In dat ene woord purisme zitten heel veel aspecten van hun geaardheid. Zij gaan voor eerlijk, respectvol en transparant en zij kunnen niet tegen onrecht. Zij hebben een groot hart (met veel compassie) en zij zijn sterk verbonden met de aarde en alles wat daarop leeft. Zij houden zich opvallend vaak bezig met esoterie en spiritualiteit, het zijn Lichtwerkers of Avatars. Maar zij hebben bijna altijd een incarnatieproblematiek: het lukt hen vaak niet om volledig ja te zeggen tegen dit leven, in dit fysieke lichaam, hier en nu en op deze aarde. Zij zijn zo gewetensvol dat zij vaak maar gaan nieuwsvasten; zij lezen geen krant meer en kijken niet meer naar de TV omdat ze al die ellende niet meer kunnen aanzien.
De Epidemie van B12 tekort speelt zich af tegen de achtergrond van de Transitie naar de Nieuwe Tijd. De hele B12 epidemie is naar mijn idee veel groter geworden omdat de aarde en de hele mensheid verwikkeld is in een megatransformatie periode. 21-12-2012 was de dag waarop wij een tijdscyclus van 26.000 jaar hebben afgerond en een geheel nieuwe cyclus zijn gestart. Het waren onder andere de Maya’s die daar kennelijk 5000 jaar geleden al zicht op hadden, terwijl wij in onze tijd daar bijna geen acht meer op slaan. Wij zijn door de duizenden jaren heen steeds meer in het materialisme geraakt en steeds meer van God los. Terwijl de essentie van vitamine B12 nu juist is: ons opnieuw verbinden met het Goddelijke in onszelf. Het woord religie zegt dit in feite letterlijk: re-ligare = je opnieuw verbinden, terwijl de kerken nagenoeg geheel zijn leeggelopen. Maar gelukkig zijn steeds meer mensen wel weer opnieuw op zoek naar spiritualiteit en nieuwe vormen van zingeving". Op zijn website deelt Hans Reijnen nog veel meer in dit (verbluffende) verband: www.menssana.nu En ook op de website www.vitamineb12nu.nl citeren we hem veel.
 
Print Friendly, PDF & Email