Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Evenement Navigation

Webinar merkaba acivatie

28 oktober 2022 @ 13:30 - 15:00

Cost: €37
Description

https://center-of-the-soul.webinargeek.com/merkaba-activatie

Center of the Soul
Maaseikerbaan 49
3600 Genk
Tel. 003289845451.
www.centerofthesoul.nlLieve allemaal, 

de komende maanden worden energetisch erg heftig. Nu de vrije energiestromen los zijn, worden de lichtvoertuigen van al wat leeft en zeker ook ons lichtstelsel voorzien van “nieuwe” stroom. Aarde-energie, universele energie en hartsenergie worden doorgegeven aan alle Merkaba’s wereldwijd. Daardoor raakt onze evolutie in een stroomversnelling. We moeten weg uit de laatste duistere zone en binnen gaan in de nieuwe fotonengordel. Aangezien het onlicht altijd probeert om dit te saboteren worden we wereldwijd in een experiment gebracht. Iedereen die stroom aan kan leveren wordt opgeroepen om dit ook te gaan doen. We moeten nu sterk staan in het oog van de storm. Drama vermijden, overgave naar het licht is erg belangrijk en DE manier om het onlicht buiten spel te zetten. 
Tijdens de komende twee webinars zal ik hier aandacht aan besteden en onze zielsgroep brengen naar de hoogste vorm van licht die nu haalbaar is en nodig voor dit proces.

Het eerste webinar op woensdag 19 oktober zal aantonen wat licht en de bijbehorende klanken kunnen bewerkstelligen in ons en de wereld.

Het tweede webinar zal via de Galactische Federatie aangestuurd worden. Lichttechnieken die zij kennen zullen aan ons doorgegeven worden middels woord en code.  Ons DNA wordt doorstraald met hoogwaardig licht, zodat de codes die hierin opgeslagen liggen vrijgemaakt worden en hun werk kunnen doen.

Het zijn heftige tijden. Houd vertrouwen dat het licht sterker is dan men denkt en dat we volop bezig zijn met de installatie van de nieuwe wereld.

Meld je hier aan voor het webinar: Licht en geluid.
Webinar: Merkaba aktivatie.
Ons nieuwe Zelf wordt steeds meer wakker en sterker.
Soms voelt dit onrustig, het zenuwgestel moet stabiliseren. Dat hoort er bij. Plak geen oudetijdsgedachten aan je transfiguratieproces, want zo werkt het niet meer. Dat wat Is..Is, jij mag gewoon ZIJN. Alle voorbereidingen om te ZIJN ontmoeten elkaar in jou. De tijd van hard werken is voorbij. Overgave, acceptatie maken het letterlijk lichter.
Meld je snel aan , dan gaan we er met elkaar weer iets moois van maken.

De andere webinar lichtbaden zijn nog steeds verkrijgbaar. Neem contact met mij op om hen te ontvangen. Het is de moeite waard.

Rest mij nog te melden dat de mineralen in de winkel aan kracht winnen en dat je na afspraak altijd welkom bent hier bij mij thuis.

In mijn facebookgroep plaats ik al jaren bemoedigende teksten en afbeeldingen, je kunt mij vinden op

https://www.facebook.com/centerofthesoul.nl

Liefs van Tineke.

 

Print Friendly, PDF & Email

Details

Date:
28 oktober 2022
Time:
13:30 - 15:00
Cost:
€37
Evenement Categorie: