21-12-2020.

21-12-2020.

Vandaag 21 december 2019 nemen we afscheid van de “koude” tijd. Het activeren van de Venusenergie in de Zonne-energie is gelukt. Vanaf nu gaan duizenden mensen op deze aarde een nieuwe fase in.  Met vallen en opstaan  (en vooral veel ondersteuning van het licht in de netwerken dat onderliggend overal op inwerkt via het collectief bewustzijn,| gaat de evolutie van deze planeet een quantumsprong tegemoet.

Ik wil iedereen bedanken die er aktief aan meegewerkt heeft om hier te kunnen komen. Speciaal de mensen die elke keer weer de deur naar  Center of the Soul hebben gevonden.  De kerngroep binnen in Center of the Soul is al meer dan 20 jaar stabiel en aktief. Wij werken zonder ego maand na maand door met elkaar. En gisteren werd weer eens duidelijk hoe bijzonder dat is. Tijdens de laatste groepsbijeenkomst van dit jaar was de energie sterk, warm en mooi. Wat een draagkracht is er aanwezig, wat een wilskracht en vooral wat een liefde voor de planeet en al het leven dat hier aanwezig is.

Dank jullie wel daarvoor. Dank aan iedereen die anderszins en op welke wijze dan ook in de achterliggende jaren zijn of haar steentje heeft bijgedragen . Het is een tijd van afscheid nemen en opnieuw beginnen. Een tijd van sterven en weder geboren worden.

Het achter ons liggende jaar was voor velen een zwaar jaar.  De omzettingen in ons bewustzijn waren niet meer te stoppen. Van koolstof naar kristallijn. Wat mogen we dankbaar zijn dat ons lichaam dat aan kan, dat onze geest steeds opnieuw weer opstaat uit de zwakte en kracht opbouwt.

Nu neem ik zelf even pauze, stoffelijk gezien dan natuurlijk, want op andere lagen is die pauze er nooit.

Vanaf 6 januari gaan de deuren weer open. En 31 januari is de eerste groepsbijeenkomst van 2020 alweer ingepland.

Ik wens jullie allemaal een mooie tijd.

In licht en liefde.

In Zijn.

 

Print Friendly, PDF & Email