De Gouden Vlam.

De Gouden Vlam.

 

Pas als we opstaan in de echtheid van de Gouden Glans verliest het leven zijn dofheid. Vandaag starten we op vanuit de kracht van de Gouden Vlam die vanuit de Bron ons aller harten raakt. Tot aan 21 december zal deze glanzende lichtgloed in ons groeien en groeien en groeien totdat het uit ons losbarst in niet te temmen verlangen om de wereld te voeden, te verheffen en te doorstralen. De Liefde van de Goddelijke vlam verbindt zich in Yin en Yang. In hart en ziel. In lichaam en geest. We smelten samen op alle lagen en verbinden ons vanuit de diepste kernfrequenties.

Het Gouden Volk ontwaakt op Aarde. De nieuwe Adam en Eva worden wakker in ons. Zij verenigen zich en gaan in elkaar over en laten het gouden lichtlichaam ontwaken dat in ons sliep. Wij zijn de dragers van de Heilige Vlam Van het Diepste Bronlicht Van Lichtende Liefde en Gouden Hartenstralen. Binnenin ons voltrekt zich dit Heilig Proces. Sta op in dit weten en verbind de Gouden Fakkel van je Heilig Zijn met het licht van ster en zonnen, van planeten en gouden nevelen, van universum en kosmos.

Zie alle lijnen zich verbinden Zie hen openstralen in een netwerk van gouden zielenglans. Een machtige gloed die ons lichtstelsel, de aarde en al haar bewoners omhult tot in de kern. Durf de fakkeldrager te zijn en weet dat alles wat zich verbinden kan met de gouden gloed van zielsverlangen door straalt tot in het Hart van Al wat Leeft. Straal zoals je nog nooit gestraald hebt. En weet dat je verbonden bent met eeuwenoude poorten Van Licht. De kosmos staat op het punt deze wedergeboorte groots te vieren. Door ons, door jou, Samen volbrengen wij dit wonder.

 

Tineke van der Giessen.

 

Print Friendly, PDF & Email