Frequentie.

Frequentie.

Afgelopen week is de schumannresonantie, een meting van de frequenties van de aarde (door Tesla ontdekt en later door Schumann als de schumannresonatie waarde bepaald) sterk aan het stijgen. Dit betekent dat de Aarde een uplift krijgt qua Lichtfrequenties. Dit hebben wij in ons systeem te verwerken. Velen ervaren druk op het hoofd, spanning rond het hart, moeite met aarden en fluctuerende gevoelens en emoties zoals boosheid en verdriet.
Stel je voor dat alles in het lichaam aangeraakt wordt en wat stagneert los getrild wordt. Dit komt weer in beweging met alle loslaten van spanning en emoties die daarbij horen.
Op dit moment komen zaken aan het Licht die tot nu toe verborgen waren. Door de verhoging van frequenties en het loslaten van de lagere. Hoewel het fysiek of emotioneel pijn doet is het eigenlijk een belangrijk proces van zuivering wat plaats vindt.
Door de toename van Licht komt ook het donker letterlijk meer aan het Licht. Belangrijk in dit proces dat je dit laat gaan en je er niet mee ‘vereenzelvigd’.
De angst die op dit moment in de wereld naar bovenkomt zorgt ervoor dat de trilling daalt en de liefde en verbinding die wij ervaren zorgt ervoor dat de trilling stijgt. Twee zulke tegengestelde krachten.
Op dit moment hebben we een heel heldere keuze is het Liefde of Angst, kies je voor het verhogen van je frequentie of het verlagen. En ook dat verhogen van de trilling trekt weer angst, jaloezie etc. aan.
De energie is als een spiegel en kijk daarin. Zie je Liefde of zie je Angst⁉️
Wees je bewust van deze spiegel en laat het jouw liefde of angst weerspiegelen. Voel of het klopt, voel of het jouw angst is of dat van de ander. Als jouw angst gespiegeld wordt kijk het in de ogen en grijp de kans het te Helen.
Misschien herken je het: de verhalen van mensen over ‘dat mensen in de angst zitten’ etc. Eigenlijk zegt iemand dan: ik ben bang. Luister en voel wat de ander jou voelt en werkelijk wil zeggen.
Een bekende van mij vertelde mij deze week dat hij in een winkel en het was er druk. Iemand kwam te dicht bij, schrok en nam afstand. Dat raakte hem alsof hij niet goed was. Toen hij i.p.v. over de anderen kon spreken uitsprak: ‘ik voelde me alsof ik een ziekte had en verstoten werd’ het ‘oude’ verhaal met de bijbehorende pijn was getriggerd en mocht aan het Licht komen om vrij te geven.

Wat een feest van verbinding en herkenning❣️

 

Caroline Waanders.

Print Friendly, PDF & Email