In beweging komen.

In beweging komen.
 
Ondanks onze worstelingen en moeilijkheden moet je nooit vergeten dat je altijd meedrijft op een rivier die op weg is naar een zekere bestemming: jezelf kennen als ziel.
Je zit in de fase van het transformatieproces waarin oude angsten van lage trillingsfrequenties en ongezonde gevoelsgewoontes zichtbaar worden en naar buiten komen.
Wat je voelt is de reactie hierop: je wilt het ongemak en de pijn onderdrukken door vecht-of vluchtmanieren. Je gevecht tegen lijden en je angst voor de leegte putten je echter uit en uiteindelijk beland je in de fase waarin je duidelijk ziet dat oude gewoonten en vormen hun tijd hebben gehad.
 
De oude wereld is traag vanwege scheiding, leemten en angst.
De nieuwe wereld is snel vanwege onderlinge verbindingen.
Nu we de eenwording naderen, wordt het leven directer.
Ons leven werkt volgens nieuwe regels die gebaseerd zijn op de snelheid van het huidige moment.
 
Allerlei onderdelen van je leven en je ideeënwereld zullen verdwijnen. Je bent bereid om dingen los te laten en gewoon te kijken wat er dan gebeurt, want je bent moe. Als je het worstelen opgeeft en vrede vindt, vang je een glimp op van een nieuwe werkelijkheid. Die motiveert je om verder te gaan. Niettemin kun je ook weer struikelen, dus je moet weten hoe je jezelf bevrijdt van negativiteiten als je erin verstrikt raakt.
 
Penny Pierce.
Print Friendly, PDF & Email