Het is tijd om de schade ongedaan te maken.

Het is tijd om de schade ongedaan te maken.
Hoe meer je je onbewust hebt aangepast aan een leven binnen enge grenzen, met voorwaardelijke liefde en onvolledige acceptatie, hoe waarschijnlijker het is dat je je nu overweldigd voelt door de nieuwe , hogere trillingsfrequenties, want nieuwe energieën lijken vreemd.
Prikkels die niet overeenkomen met je sonarblauwdruk, ervaar je als fout, bedreigend, ontkennend en verstikkend voor je denken, precies zoals je de eerste terugkaatsingen van je sonar hebt ervaren toen je een baby was.
Wanneer je overspoeld wordt door de hogere trillingsfrequenties dreig je verwarring te voelen, ontstentenis of je verwerpt de binnendringende energieën uit zelfbehoud.
Naarmate de energie in je lichaam sneller gaat vibreren, wordt het onmogelijk om onderbewuste blokkades met een laag trillingsgetal, die nauw verband houden met compromissen, ontwijkend gedrag en gevoelens van verlies van liefde uit je kindertijd, nog langer te onderdrukken.
Ze komen naar boven, je bewustzijn binnen.
Je belangrijkste taak bestaat nu uit je aanpassen aan de hogere frequenties.
Je ideeën over hoeveel liefde je kunt ervaren en delen bijstellen en verkrampte gevoelsgewoonten opgeven.
Het afleren van oude gewoontes en het aanleren van nieuwe doe je niet zo een, twee drie.
Je hebt geduld nodig en compassie met jezelf, en je zult je er steeds weer voor moeten inzetten. Ben je daartoe bereid? Je kunt werkelijk terugkeren naar de openheid die je als baby had en je ziel als het ware in ere herstellen.
Je kunt er achter komen wie je bent en waarom je hier bent.
 
Het is tijd om de schade ongedaan te maken.
 
Penny Pierce.
Print Friendly, PDF & Email