Liefdesbal.

Liefdesbal.
Deze kerstbal hangt in je boom om je eraan te herinneren dat er heel veel van je wordt gehouden en er goed voor je wordt gezorgd. Als het moeilijk wordt en het leven pijn doet, dan trekken we ons vaak terug – een soort knieval. We gaan in de beschermstand als een manier om de pijn te overleven. 
Je bent een vriendelijke, zorgende en gevoelige Ziel. Je voelt diep in je hart de wonden van je leven en de pijn van de wereld. Deze gevoeligheid is een deel van je gave. Het bezorgt je veel empathie en compassie voor je medemens. Als je je talent verbergt kan het jou of een ander niet helpen. 
De engelen doen op een liefhebbende manier een beroep op jou: ze herinneren je eraan dat wanneer je je afsluit in een poging om de pijn te verbergen…je ook het goede achterhoudt. Ook voor jou is er veel Liefde die op je wacht. Je moet/mag alleen beginnen haar toe te laten. 
De wereld heeft jouw Liefde nodig. En deze wereld kan op zijn beurt ook jou weer heel veel Liefde geven…als je het maar toelaat. Het is daarom tijd om je verdedigende houding te laten varen en de pijn uit het verleden achter je te laten. Het is tijd om je liefdevolle hart weer open te stellen voor de wereld…en voor jezelf. De engelen ondersteunen jou met liefdevolle aanmoediging♥
 
Lichtinzicht.
Print Friendly, PDF & Email