Nogmaals de volle maan van 9 juni 2017.

Nogmaals de volle maan van 9 juni 2017.
Met deze volle maan, die ook wel bloemenmaan genoemd wordt, staat de energie in het teken van vurig bloeien. Alle energie gaat naar het maximaliseren van de potentie aanwezig in de bloem of plant. Zo is het ook bij jou. Of jij nu een beste keus gemaakt heb of niet, de vuur energie is aanwezig en zoekt zijn uitweg. Hoe bewuster jij je bent van wat je wil, hoe gerichter je vuurkracht je zal brengen wat je wil. Dat noemt men ook wel je passie. Ben jij maar op overlevingsmodus dan wordt al je vuurkracht ongericht verspilt en opgeslokt door je omgeving.
 
Volle maan in Boogschutter
 
De vurige boogschutter kan je het vuur aan de schenen leggen want hij haat beperkingen en wil je laten zien dat de wereld veel groter is dan je denkt. Hij wil je laten proeven van andere culturen en je buiten je comfortzone en vaste patronen brengen. Cultuur shocken zijn een kolfje naar zijn hand. Hij heeft heel veel pijlen in zijn koker zitten en schiet ze ook graag af. Hij vraagt je om bewust te worden van het feit dat, als je moed blijft tonen ondanks je vele beproevingen, NU obstakels kunnen overwonnen worden. De moed zetelt in het authentiek jezelf zijn. Je mag ook bijsturen want als je pijl het doel voorbijschiet, dan schiet je gewoon een andere pijl af.
 
VALLEN IS EEN KUNST, BLIJVEN LIGGEN EEN SCHANDE
 
Jupiter de heerser of het hart van de boogschutter, had het moeilijk de laatste tijd omdat hij zijn energie gedempt zag in een retrograde loopt. Dus als je de laatste tijd poogde om dingen tot uitvoer en groei te brengen is het goed mogelijk dat jij op weerstand en stilstand stuitte.
 
Tussen lillith en saturnus
 
De volle maan, staande tussen Lillith (de zwarte maan) en Saturnus (de begrenzer/criticus), zal behoorlijk door hen gepord worden. Lillith is boos om alle vertragingen en onmacht en ze wil de dingen op haar eigenzinnige wijze doen. Saturnus fluistert je in om beter je best te doen of om het rustiger aan te doen. Beide trekken om de meeste aandacht en de maan ertussen dient haar evenwicht te vinden. Dat doe je door TIJD te nemen om een BEWUST en GOED te kijken waarom je tegen iets aanloopt of waarom je geblokkeerd bent. Boogschutter helpt je om er anders naar te kijken om je visie op de wereld en de mensen bij te sturen door het ook van de andere zijde te bekijken. Nu is er een teveel handelen vanuit de gekwetstheid en boosheid die de zwarte maan nu naar boven brengt. Laat de duisternis in jezelf nu maar naar boven komen, je zal ze kunnen hanteren omdat jupiter (de vergroter) stil staat en dus een grote energie afgeeft momenteel zonder er iets mee te doen. Hij zal terug vooruit beginnen lopen en weer dingen versterken en uitvergroten vanaf 10 juni. De stilstand en remmingen van de vorige maanden waren nodig om je te dwingen een nieuwe visie aan te meten. Met het optimisme van de boogschutter ben je nu klaar om erin te vliegen en je nieuwe visie uit te testen. Het is nu tijd om je keuzes te maken en kleur te bekennen.
 
 
De stand van Lillith samen met saturnus vertelt je dat je plannen een goeie analyse en organisatie nodig hebben. Durf ook adviezen te vragen, buiten de geijkte paden te denken en teamwork zal vele deuren voor je openen. Veel kansen tot succes nu.
 
De klemtoon op het 3de huis
 
De rode draad of het thema waarop dit allemaal geënt wordt, is contact. Je manier van spreken, denken en analyseren. Je logica en hoe je omgaat met de feiten en de veelzijdigheid van input schikt in je systemen. Ook je contact met de natuur en je eigen natuur. Je kan het zien als de manier waarop jij je verbindt met de buitenwereld.
 
Zon in tweelingen
 
Ondersteunt dat proces met haar nieuwsgierigheid en zin om nieuwe dingen en mensen te ontmoeten. Wil je een grote aankoop doen of nieuw contract aangaan dat is het nu het goeie moment.
 
Pluto vecht een rondje uit met de zon
 
Stap uit de machtsstrijd door je optimisme en zonnigere kijk op de situatie. Machteloosheid en obsessies of bezeten van een idee / persoon is een verspilling van energie. Maan en Neptunus erbij kunnen ervoor zorgen dat je wil ontsnappen aan diepe emotionele pijnen en onvervulde verlangens. Neptunus gebruikt graag “geestverruimende” middelen zoals drugs en drank, beter is om je wilskracht te gebruiken om meer eigenliefde in je leven aan te brengen. Je hoeft nergens aan te ontsnappen, noch hoef jij de wereld op je schouders te nemen en te redden. Trek gewoon je wereld open, laat vijandschap en jaloezie gewoon zijn wat ze zijn nl een gebrek aan eigenliefde, en ga liefdevol verder op je eigen authentieke wijze. Gebruik de kracht van de boogschutter wijs door optimisme, eerlijkheid en moed aan de dag te leggen. Het leven is bedoelt om van te genieten.

 

Isabelle Lambrecht.

Print Friendly, PDF & Email