Rode Draak Energie.

Rode Draak Energie.
De energie van vandaag is: RODE DRAAK
De Rode Draak-energie komt uit het oosten, waar de zon opkomt. Het staat voor oervertrouwen en brengt je nieuwe ideeën en creativiteit, vernieuwing.
De krachtzin die hierbij hoort:
“Ik geef en ontvang liefde, zonder verwachtingen of controle, zorg goed voor mijzelf, en vertrouw erop dat ik krijg wat ik nodig heb”
Rode Draak is een borrelende energie. Elk mens wordt geboren met een Oervertrouwen, diep van binnen, waar je op kunt bouwen en je sterk maakt. Dat vertrouwen dat voor niemand of iets wijkt en altijd blijft. Oervertrouwen hoort bij je diepste staat van Zijn. Het heeft niks met ervaring, relaties of emoties te maken. Het is gewoon in jou aanwezig, puur en zuiver zonder angst. Deze oerkracht komt tot ons in intuïtieve/instinctieve vorm en laat weten met welke creërende energetische krachten jij je leven kunt realiseren zoals jij dat wilt. Te voelen als een waarheid/een weten die je verteld dat het goed komt, dat je mag vertrouwen dat alles wat voor jou bestemd is op je pad komt, zodat je hierdoor je bestemming kan bereiken. Kijk eens naar je motieven en bijzondere ideeën, hoe kun je ze realiseren? Als het goed voelt, kun je ze met hart en ziel neerzetten. Gebruik je instinct en volg je ingevingen om het gewenste resultaat te bereiken. Banden met familie en kinderen zijn sterk, je beschikt over een sterk ouderinstinct, maar kan er soms een puinhoop van maken door onbewust te leven of vast te houden aan scherpomlijnde ideeën omtrent ouderschap die misschien aan herziening toe zijn. Je kunt voor je kinderen heel voedend zijn en sensitief wat betreft hun behoeften, maar ook overbezorgd en dominant. Ga problemen niet uit de weg, zie ze onder ogen en bedenk oplossingen. Leer toelaten dat anderen van je houden. Laat je altijd aanwezige behoefte aan zekerheid en veiligheid los. Besef je eigenwaarde. Je beschikt over veel meer capaciteiten dan je geneigd bent te denken. Je bent een deeltje van het kosmische geheel en als zodanig al van onschatbare waarde, daarnaast ben je een fantastisch mens! Je hebt geen anderen nodig om dit te bevestigen. Het wordt tijd dat je jezelf her-innert! Vertrouw. Geloof. Volg moedig je impulsen, ook al komen je angsten van afwijzing boven drijven. Heb het oervertrouwen dat er altijd voldoende voor jou beschikbaar is. Laat ook je zachte, gevoelige kant naar buiten komen. Zonder je even af om te herstellen en op te laden als dat nodig is. Zo kun je al je gevoelens beter overzien, een plek geven en handelen. De natuur, zon, wind, frisse lucht en vooral water helpt hierbij.
Zo bepaal jij zelf wat je nodig hebt om je kracht te versterken en verder te kunnen.
Laat je leiden door je waarnemingen, jij staat zelf aan het roer van je leven. Zo bepaal jij je richting en neemt je kracht toe. De intentie die jij hebt neergezet zal versterkt worden en dit ga je ook uitstralen. Jouw eigen kern van licht, levenskracht en hartswijsheid versterken je proces. Jij bent een unieke expressie van de bron. 
Je rechter elleboog is verbonden met deze energie.
Vraag jezelf af: bestuur ik vanuit mijn eigen innerlijke autoriteit mijn leven? Hoe behoud ik de regie over mijn eigen leven?
 
Als je in de schaduwzijde leeft:
dan heb je onvoldoende vertrouwen, onderdrukte woede en kun je geen oplossingen bedenken. Je kunt financiële zorgen hebben. Ook kun je je machteloos voelen, alsof alles je overkomt. Je bent het roer van je eigen leven kwijt.
Je zit teveel in vergelijkingen en vergelijkt jezelf met anderen. 
Vraag jezelf af: laat ik zien wie ik ben? Hoe kan ik de leiding nemen?
 
 
Auteur:
Fokje.
Print Friendly, PDF & Email