Stel je eens voor….

Stel je eens voor….

 

Stel je eens voor dat je een prijs gewonnen had in een bijzondere wedstrijd. Iedere morgen stort je bank € 86.400,- op de rekening, naar eigen inzicht te besteden. Maar, zoals vaak bij wedstrijden, is er een aantal regels aan deze wedstrijd verbonden.
Deze regels zijn:
• Alles wat je die dag NIET besteedt, wordt weer van je afgenomen.
• Je mag geen geld overmaken naar een andere rekening. Je mag het alleen uitgeven.
• Iedere ochtend heeft de bank een nieuwe rekening voor je geopend met een bedrag van € 86.400,- voor die dag.
• De bank kan op ieder moment, zonder waarschuwing vooraf, de wedstrijd staken. Wanneer zij dat doen is het game over en ontvang je niets meer!
Wat zou je doen?
Je zou waarschijnlijk eerst allerlei zaken kopen voor jezelf. Een nieuwe auto, een mooie reis, leuke spullen. En vervolgens geld verstrekken aan je geliefden, familie en vrienden. En misschien wel aan het goede doel. Je zou proberen iedere cent uit te geven en het goed te besteden toch?
Ik heb fantastisch nieuws voor je! Dit spel bestaat! Ieder van ons is in het bezit van zo’n magische bank. Alleen soms lijkt het of we niet in staat zijn om het te zien!
Deze Magische Bank heet TIJD!
Iedere morgen als we opstaan ontvangen we 86.400 seconden als ‘gift of life’ en als we ‘s avonds weer gaan slapen wordt de tijd die we over hebben NIET gecrediteerd. De tijd die we die dag niet ten volste geleefd hebben is voor altijd verloren. Gisteren komt nooit meer terug. Iedere morgen wordt je tijd-rekening opnieuw gevuld, maar de bank kan je rekening op ieder moment blokkeren…. zonder waarschuwing!
Dus, wat doe jij dagelijks met je 86.400 seconden? Besteed je hem aan jezelf, je geliefden en het goede doel? Gebruik je al deze seconden nuttig?
Laat dit even tot je doordringen en onthoud:
Geniet van iedere seconde in je leven, omdat de tijd zo veel sneller gaat dan je denkt.
• Zorg voor jezelf!
• Voel je gelukkig, houdt intens van de mensen waar je om geeft
• Live Life 2 The MaxStel je eens voor

Print Friendly, PDF & Email