Twee gedachtes.

Twee gedachtes.
@
Ik wil je twee geruststellende gedachten meegeven. Ten eerste : omdat je persoonlijke vibratie zich samen met die van de aarde en iedereen erop ontwikkelt naar een hogere trillingsfrequentie, zal het je gewoon niet meer lukken om zo lang vast te blijven zitten als je gewend bent.
Als je voelt dat je vastzit of bang wordt dat er ergens een eind aan komt, herinner je dan dat je bestaat binnen een levensgolf, dat het leven altijd beweging is. Golven hebben hoge toppen en diepe dalen, en vastzitten is gewoon een aanwijzing van een ophanden zijnd keerpunt in de golfbeweging.  Er stopt nooit iets echt; je kunt erop vertrouwen dat er een blijvende stuwkracht zal zijn die je steeds opnieuw in beweging brengt. Nu gaat dat bovendien steeds sneller, langs up en downs en langs steeds weer een nieuw begin en een nieuw einde. Hoe meer je je daaraan kunt overgeven en kunt voelen dat alles en iedereen op een of andere manier met jou in dezelfde energiestroom zit, hoe gemakkelijker deze keerpunten voor je zullen zijn.
 
 
@ Ten tweede.
Omdat het steeds sneller verlopende proces met je meewerkt, zal  het loslaten  van angsten en onbewuste blokkades veel sneller gaan dan tot nu toe.
Vroeger moesten we in therapie, jarenlang over onze problemen praten en in een catharsis onze emoties uiten. Therapeutische processen kunnen nu veel sneller gaan. Door naar het hier en nu te gaan, naar een ruimte waarin je je persoonlijke geschiedenis van verwondingen kunt loslaten en de realiteit van de ziel er voor in de plaats kan zetten, kun je genezing zien als een keus voor je ziel en als het loslaten van een onechte realiteit.
Genezing of herstel vindt plaats in het huidige moment, niet in de toekomst. Er is geen langdurig lineair proces meer nodig om terug te keren naar het beste zelf dat je kunt zijn. Voor je er erg in hebt, verliest het verhaal achter je eigen pijn zijn betekenis en verbleekt het.
En wordt je sterker.
Print Friendly, PDF & Email