Uitwisseling.

Uitwisseling.
Je bent omgeven door allerlei energetische vibraties, zoals de eenentachtig octaven van elektromagnetische trillingsfrequenties, de vibraties van geluid en warmte, de Schumannresonantie van de aarde en de golf/deeltjesvibratie van materie.
Sommige hiervan zijn met de zintuigen waarneembaar, anderen niet.
Je innerlijke wereld bruist van trillingen, energie en bewustzijn, zoals de cycli van je ademhaling en hartslag en elektrische golven van de hersenen.
Je hersengolven omvatten een grote variatie aan bewustzijn, zoals het bewustzijn van de chakra’s en het bewustzijn van het leven na de dood in andere dimensies.
Je kunt met je gevoeligheid de frequentieschaal langslopen en in iedere frequentie nieuwe werelden en nieuwe kennis ontdekken.
Je persoonlijke vibratie of energetische staat van zijn is een mengeling van verdichte en verruimde trillingsfrequenties van je lichaam, emoties en gedachten van het moment.
Hoe meer je, je ziel door je heen laat schijnen,hoe hoger je persoonlijke vibratie wordt.
Je persoonlijke vibratie wordt beïnvloed door de vibraties van andere mensen en die van de wereld, maar uiteindelijk is het aan jou hoe je jezelf wilt voelen.
 
Penny Pierce.
Print Friendly, PDF & Email