Wat ga jij doen vandaag?

Wat ga jij doen vandaag?

Probeer elke dag opnieuw je trilling hoog te houden. Het is belangrijk dat al je systemen gaan mee resoneren in de nieuwe energie. Stel jezelf aan als regisseur van je eigen trilling. Ook al gebeuren er zaken in en om je heen die je trilling omlaag dreigen te halen. Als jij er zelf op let om je niet mee omlaag te laten trekken in deze gevoelsspiraal dan stop je de beweging om mee omlaag te gaan en leer je je onderbewustzijn om hierin mee te werken.

Leer je harte-ogen om schoonheid te zien. Alleen naar iets kijken is niet genoeg. De beweging van het kijken mag zich verbinden met het hart, zodat de schoonheid van dat waar je naar kijkt kan indalen en zich vermeerderen mag via elke hartslag, in je meridianen en in je bloed.

Schoonheid roept dankbaarheid op.

Dankbaarheid geeft innerlijke rust.

Rust brengt al je cellen in balans.

Balans zorgt er voor dat je sterker wordt.

Als je sterker wordt, maak je meer energie aan. Energie die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Focus je niet op situaties of mensen. Focus jezelf op het doel. Zodat de energiestroom mee gaat werken om het doel te bereiken. Zodat de innerlijke balans in al je energielichamen zich gaat herstellen. Zodat ook je fysieke gesteldheid aan kracht wint. Je immuniteit beter wordt, je longen schoner, je hersenen helderder.

Wat ga jij vandaag doen om je trilling te verhogen? Met wie omring je jezelf? Durf je nee te zeggen? Durf je ja te zeggen? Durf je te ontvangen? Durf je te genieten? Wat eet je wel of niet. Wat drink je wel of niet? Ga je de natuur in? Verbind je jezelf met dat wat we voorhanden hebben op aarde wat er werkelijk toe doet? En laat je alle “ja-maren” los? Ik wens het je toe. Geniet van deze mooie dag, in deze tijd van NU.

Tineke van der Giessen.

Print Friendly, PDF & Email