Geen paniek.

Geen paniek.

Soms is er zo’n moment in tijd en ruimte dat je even moet reageren op bepaalde ontwikkelingen. In dit geval meer specifiek op de verandering die plaats gevonden heeft in Doreen Virtue. Sinds zij in 2017 een ontmoeting heeft  gehad met een entiteit die zich Jezus noemde is ze helemaal omgeslagen qua intentie en moeten we volgens haar alles afzweren wat niet in de bijbel vernoemd wordt. Ze heeft een lange lijst gemaakt, waarin ze aangeeft wat allemaal des duivels/heidens ofwel niet van het goddelijke is.

Haar blonde haren zij nu zelfs zwart  geverfd en haar hele uitstraling is zorgwekkend.

Aangezien deze dame een brede reikwijdte heeft opgebouwd met haar boeken en Angelcards maakte ik me al een paar dagen zorgen over hoe ze met deze achterban om zal gaan. Ik weet nl dat een energiewerker in zijn of haar werk een kernveld plaatst, dat gebeurt meestal vanzelf. Dit kernpunt kan van  het licht zijn of van de duisternis en kan ook misbruikt worden om mensen te beïnvloeden. In haar geval was ik bang dat het kernpunt van licht om zou klappen naar duisternis. Ik zag al voor me hoe in duizenden huizen op de wereld door haar boeken en andere zaken heen een zwarte energie de huizen zou binnen dringen en  daar alles en iedereen zou proberen te besmetten. Met de intentie iedereen terug naar de Middeleeuwen te verbannen.

Terwijl ik me daar mee bezig hield verscheen er gisteren een witte engel. Deze straalde als het licht zelf. Hij liet mij zien dat ik me geen zorgen hoefde te maken, omdat dit werk weliswaar door haar is uitgevoerd, maar niet van haarzelf is.

Met andere woorden, de engelen hebben het beheer overgenomen en houden de lichtkern en de boodschap van licht hierin stabiel.

Een goed voorbeeld hoe we in de tijd vooruit gaan. Omdat het collectief van onze planeet verandert mag ook de hulp van de engelen veranderen. Zij bewaken wat in licht is neergezet en nemen het weg van de mensen die er misbruik van maken.

Wat een opluchting.

Ongetwijfeld boort ze nu weer een nieuw publiek aan, want deze ziel heeft veel aandacht nodig. Ze schrijft boeken over haar bekering en verdient ook daar weer veel geld mee.

Mocht je werk van haar in huis hebben, neem dan even de tijd om de engelen op te roepen en help mee om de goede trilling die er in zit te stabiliseren.  Laten we niet toestaan dat de macht van de inquisitie, het oordeel en de bijbehorende straffen weer toeslaan in deze wereld via mediums met zo een groot bereik.

Laten we hopen dat ze zelf op tijd inziet dat het niet oke is wat er gebeurt. Maar dat zal nog even duren denk ik. Voel ten allen tijde zelf aan wat klopt en wat niet klopt, wat van liefde is of niet. Voel je warmte dan past het bij je , voel je dit niet dan is het niet voor jou bestemd of ben je er aan voorbij gegaan. Mocht het weten van dit fenomeen je angstig maken, overstijg dan deze emotie en train jezelf in het afstemmen op het hogere, het licht, het goddelijke. Stuur alles weg wat niet van het licht is en jou in de war maakt.

Zo zie je maar wat een verwarrende tijd dit is…zelfs mensen die licht lijken te zijn klappen om naar hun duistere kern, als ze niet sterk genoeg in hun schoenen staan.

Er zal wel weer een les in zitten, voor haar, voor de wereld.

Maar ik kon het even niet laten om jullie hiervan op de hoogte te brengen.

Liefs van Tineke.

Mocht je de lange lijst van afzweringen willen zien dan kan je doorklikken naar de volgende link

 

http://doreenvirtue.com/2019/01/21/an-a-z-list-of-new-age-practices-to-avoid-and-why/?

Print Friendly, PDF & Email