Hoe maak je blauw zonnewater.

Hoe maak je blauw zonnewater.
Blauw zonnewater is eenvoudig te maken, heerlijk om te drinken en is zeer krachtig voor lichaamsgenezing.
 
Zoals we weten, draagt water trillingen, energie frequentie, kristallen, kleuren. Blauw zonnewater biedt het beste: de krachtige energie van de zon, de bron van alle leven, en de fascinerende eigenschappen van de helende en kalmerende blauwe kleur. Dit water is uitgegroeid tot een favoriet en werd populair na het boek Zero Limits door Dr. Hew Len en vooral door Ho’oponopono, een oude Hawaiiaanse helende techniek.
 
Naast het feit dat zeer gezond is, helpt dit water bij het reinigen van diepe negatieve onderbewuste programma’s die we automatisch over en weer herhalen. Blauw zonnewater heelt emotionele wonden en blokkades, neemt hen mee naar de oppervlakte en verlost ons ervan, zodat we terug naar nul resetten, in een zuivere staat, voor een schone start, zonder de achtergrondruis van negatieve gedachten. Dit water voldoet aan positiviteit, vrede en liefde. En iedereen kan het drinken, kinderen, kankerpatienten, met name die op chemotherapie. Het is zelfs lekkerder dan gewoon water. En het is heel makkelijk te maken.
 
Waarom blauw?
 
Blauw is de kleur van de vijfde chakra, het zogenaamde krachtcentrum of de keel chakra (Vishuddha). Keelchakra is zeer belangrijk omdat het de weg is waarlangs energie van de hogere energie centra naar de lagere verplaatst en vice versa. Het is het eerste centrum van de hogere frequenties en alleen als het helemaal schoon en open is, kunnen we een hogere staat van bewustzijn bereiken. Het is een brug tussen de fysieke en de spirituele wereld, tussen het hart en de geest. Het scheidt het seculiere van het heilige en zendt de intentie van de ziel.
 
En het is wetenschappelijk bewezen dat de kleur blauw een enorm krachtige invloed heeft op onze hersenen, besluitvorming en gedrag.
 
Blauwe lucht betekent een leuke, ontspannende dag. Een schone kalme blauwe zee betekent kalmte en sereniteit. In feite symboliseert alles wat blauw is vertrouwen, loyaliteit, wijsheid, vertrouwen, intelligentie, geloof, waarheid, en de hemel. Krishna is blauw.
 
De wetenschap zegt dat het geen toeval is dat deze blauwe dingen ons allemaal zo goed laten voelen. Immers, blauw is het enige kleurenspectrum dat effectief kan voorkomen dat mensen zelfmoord plegen.
 
Het is bewezen dat de kleur blauw een kalmerend effect heeft op mensen, en dat is de reden waarom het wordt gebruikt op verschillende manieren. In 2000, installeerde de politie in Glasgow, Schotland, blauwe lichten in gebieden met een hoge criminaliteit. Sindsdien is de criminaliteit in die beruchte wijken gedaald met 9%.
 
In Japan, zijn een aantal belangrijke spoorwegmaatschappijen overgestapt op alleen blauwe lichten op alle spoorwegovergangen. Tot op heden hebben ze een prachtig succes: In 2007, een jaar voor de blauwe lichten werden geïnstalleerd, hadden ze 640 zelfmoorden. In 2008, nadat de lichten zijn geïnstalleerd, waren er nul zelfmoorden!
 
Als je dit alles vreemd is en je niet gelooft in de ongelooflijke efficiëntie van blauw, lees dan verder.
 
Een theorie zegt dat de kleur zelf een tastbaar, biologisch effect heeeft op de chemie van onze hersenen. Harold Wohlfarth, voorzitter van de Duitse Academie van kleur wetenschap, voerde een studie uit, waarin hij vond dat blauwe gekleurde verlichting een psychologisch effect had op kinderen en volwassenen, en wat bijzonder bizar is, dat is het feit dat het hetzelfde effect zelfs bij blinde mensen werd gemeten.
 
Wohlfarth is van mening dat sporen van elektromagnetische energie uit het blauwe licht bepaalde neurotransmitters beïnvloedt in de hersenen. Wanneer licht van een bepaalde kleur op het oog valt, zelfs als dat oog blind is, beïnvloedt de klier die melatonine produceert, een kettingreactie die stemming verheft en emoties kalmeert.
 
Hoe blauw zonnewater te maken?
 
Alles wat je nodig hebt is een blauwe glazen fles (het type blauw is niet belangrijk) en vul het met gefilterd, lente water of zelfs gewoon kraanwater. Je moet er voor zorgen dat de dop van de fles niet gemaakt is van metaal. Het kan glas of plastic zijn, maar gebruik nooit metaal. De dop dient alleen als bescherming tegen stof of insecten die dol zijn op dit water.
 
Deze fles water moet dan voor 1-12 uur in de zon worden gehouden. Hoe langer je het in de zon houdt, des te zoeter de smaak die het zal krijgen. Maar vergeet niet om het niet langer dan 12 uur in de zon te houden.
 
Hoe het te drinken
 
Drink dit water zo veel mogelijk, het is erg lekker en drinkbaar. Op de een of andere manier, herkent ons lichaam het, dus ook degenen die niet zoveel water drinken zullen geen probleem hebben met het drinken van een paar liter.
 
In aanvulling op het drinken ervan, kunt u dit water ook gebruiken om te koken, bloemen water te geven, of voor uw dieren, voeg het toe in de wasmachine, vaatwasser, gebruik een sproeier en verfris de kamers, of voeg het toe aan uw bad …
 
Zodra u uw Blauwe zonnewater heeft gemaakt kunt u deze overbrengen naar een andere container, plastic of glas, maakt niet uit. Deze kan in de koelkast of bij kamertemperatuur worden bewaard.
 
Bron: Kraven.
Print Friendly, PDF & Email