Waarom slapen we slecht.

Waarom slapen we slecht.

 

Heb je de laatste tijd enkele nachten maar een paar uurtjes geslapen? Sta je ’s nachts één of meerdere keren op en kan je daarna uren lang niet meer in slaap komen? Of slaap je sommige nachten helemaal niet, hoe moe je ook bent?

We zijn dan ’s nachts bezig met belangrijk energiewerk dat ik ‘nachtlichtwerk’ noem, waarbij we gebruik maken van het meer open energiepotentieel van de nacht als de meeste mensen slapen. We halen daarmee hogere frequenties en uitgebreide energie binnen om in het netwerk van de Aarde te gronden. Nachtlichtwerk is erg belangrijk, ongeacht hoe ongemakkelijk het op dit moment voor ons is.

Nachtlichtwerkers

Nachtlichtwerkers zijn de lichtpuntjes in de duisternis. Onze energetische handtekening is dan beter zichtbaar omdat deze niet wordt belemmerd door dagelijkse drukte, andere mensen of activiteiten. Dat betekent dat het voor ons gemakkelijker is om energetisch op het hoogste punt te zijn, waardoor we een magneet worden voor dat energieniveau.

Omdat we wakker zijn, ontvangen en gronden we tegelijkertijd deze energie. Net zoals de nachtlampjes die we rond bedtijd aandoen om onze weg in het donker te vinden, zijn we ook de lichtbron voor zielen die overgaan, voor degenen die begeleidend licht nodig hebben op hun reis naar huis, of een lichtbaken voor deze energie die een houder nodig heeft om te kunnen gronden.

Energiepoort

Nachtlichtwerkers schijnen hun licht in de donkerste uren als de meeste mensen slapen. Ze fungeren als poorten waardoor energie wordt binnengehaald op het moment dat er minder energetische bemoeienis is (omdàt de meeste mensen slapen). Dat kan heel vervelend voelen en het duurt ook niet eeuwig, maar als Nachtlichtwerker dien je een krachtig doel voor de Aarde, voor de Mensheid en voor het Licht.

Wanneer ’s nachts de meeste mensen om je heen in diepe slaap verkeren, is hun bewuste geest afgesloten en staan ze meer open voor het ontvangen van energie. Zonder afgeleid te worden door alle actieve energie van de dag kunnen we grotere hoeveelheden energie binnenhalen, hogere frequenties bereiken en meer energie verwerken.

Wanneer dat nodig is, kunnen we niet slapen en zijn we ’s nachts wakker, soms de hele nacht. De nachten dat we kunnen doorslapen, komen weer terug, maar ons licht is ’s nachts nodig en we verrichten krachtig werk.

Wat kun je doen als je ‘s nachts wakker bent?

Hieronder tref je enkele suggesties om je te helpen dit proces makkelijker te maken.

Actief ademhalen

Actief ademhalen, waarbij je je bewust bent van elke in- en uitademing. Terwijl je ademt ben je je ervan bewust dat je verbonden bent met de Bron en het Licht. Het tellen van je ademhaling helpt je geconcentreerd te blijven op het werk wat je doet en zorgt voor een gebalanceerde verbinding.

Intentie richten

Wees je bewust van de energieniveaus waar je tijdens de ontvangst in zit. Richt je intentie op je hoogste frequentie zodat je in staat bent de energie op je hoogste haalbare frequentie te ontvangen. Zodra je energie ontvangt, breid je deze uit en stuur je het naar de Wereld en de Mensheid, zodat deze energie in het Aardraster wordt gegrond.

Geen zorgen maken

Maak je geen zorgen dat je slaap tekort komt of over hoe moe je de volgende dag zult zijn. Je kunt een intentie instellen om fris en energiek wakker te worden (hoewel dat misschien niet zo is). Als het te veel en te vermoeiend wordt, herinner dan je gidsen eraan dat je moet slapen en dat het energiewerk kort moet duren.

Beschouw jezelf als nachtlichtwerker

Zoals velen van jullie heb ik de afgelopen maanden meer slapeloze nachten gehad dan ik me ooit kan herinneren. Ik mis de dagen dat ik gewoon kon gaan liggen en als een blok in slaap viel. Nu heb ik geluk als ik om 3 uur ’s nachts in slaap val. Of ik val in slaap en word na twee uur plotseling wakker om voor enkele uren niet meer in slaap te kunnen komen. Nu weet ik dat ik dan met een heleboel energiewerk bezig ben en jij ook.

Wij zijn Nachtlichtwerkers om de energie in het Aarderaster te laten stromen, dus als je wakker bent tijdens de donkerste uren van de nacht, weet dan dat je een houder bent voor het ontvangen en gronden van energie in het Aarderaster.

Wees dus een portaal voor het Licht. haal de hoogst mogelijke frequenties die je aankunt binnen en weet dat je werk verricht aan de integratie van 5D in 3D, het doel waarom je hier bent. Wat ook helpt, is dat je jezelf daadwerkelijk beschouwt als Nachtlichtwerker, een vonkje in de duisternis dat de weg verlicht naar een nieuwe Aarde.

 

Jennifer Hoffman.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email