Wie het kleine niet eert…

Wie het kleine niet eert…

Als iemand sterke innerlijke krachten bezit is hij/zij in staat om met de kracht van een enkele steen de diepere lagen in de aarde te activeren. 
Niet iedereen mag/kan dit doen. Dat proces wordt zorgvuldig bewaakt en onderhouden door hoogstaande zielen die toestemming krijgen van een bepaalde "Commissie". Deze Commissie is samengesteld uit zielen die diepe wijsheden en inzichten bevatten. Gekoppeld aan de evolutieprocessen van de aarde.
Als men onder leiding van deze raad met stenen mag werken dan kunnen er grootse dingen gebeuren.
De hele raad schaart zich dan unaniem achter een werkproces. De mediator in dit proces wordt doorstraald tot in zijn/haar diepste niveaus.
Alle stenen die in deze persoon zijn omgeving gebracht worden, worden doortrild met de energie en tot in de kern van hun wezen geopend.
Ook worden de stenen gekoppeld aan bepaalde personen, families, gebieden en landen. De zielstrilling van die steen roept mensen op om de stenen te komen "zoeken".
De steen die wordt gevonden door zijn "tijdelijke" eigenaar is vaak ( niet altijd) ook al in vorige levens in bezit geweest van deze persoon.
De stenen zijn zo geprogrammeerd dat als de specifieke persoon in de omgeving komt zij opgloeien van binnenuit. Alsof er een lamp aan gaat in de kern. Ze worden daardoor subtiel zichtbaar. De ziel van de persoon voelt dit en zal de steen oppakken en meenemen.
Zo kunnen de codes die in deze steen aanwezig zijn gaan inwerken op de persoon en de netwerken waar deze persoon aan gekoppeld zit. Een klein steentje kan daardoor de kracht bezitten om diep door te dringen in de materie en op zielsnievau dingen veranderen. 
Een kleine steen die in een bepaalde omgeving onder de hoede van die persoon terecht komt zal altijd verbonden blijven met de Centrale Hoeder en door deze heen met de Sterrenraad. Zo kan een klein steentje een toversteen van licht en geluid worden die in zijn eenvoud gevoed vanuit de Moederbron een heel gebied in een andere trilling kan helpen overgaan.
Iets hoeft dus niet groot te zijn om werkelijk groots te kunnen zijn.
Natuurlijk zijn er soms grotere stenen nodig in bepaalde gebieden die als centraal orgaan inwerken op de kleinere in de directe omgeving. Ook zij zijn geprogrammeerd en voorbestemd. 
Deze stenen zoeken dus eigenlijk hun hoeders uit en niet andersom.


Zo staan er in onze winkel honderden kleine en grote stenen te wachten op hun hoeders.
Elke maand komen er nieuwe bij. Gelukkig gaan er ook heel veel weg.

Zij zijn al verbonden met hun taakstelling en staan hard te werken in hun

 " energiekantoor ". 
Voel eens goed in of er ook voor jou stenen tussen staan en neem dan de moeite hen te komen halen.
Een " kleine" reis naar onze winkel kan een groots en langdurig effect hebben op de evolutiereis van onze planeet.
Mocht je twijfels hebben over dit proces, kom dan niet. Er staat dan zeker weten ( op dit moment) geen gecodeerde steen voor jou bij. Iemand die dit innerlijk voelt twijfelt nl. niet!

Laat je hart spreken en niet je verstand.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email