Fluoriet en Andromedalicht

Fluoriet en Andromedalicht

De Andromedapoort.

Enkele jaren geleden is er met behulp van Fluoriet een prachtig slot gebouwd in het centrum van de aarde. Dit slot is gevormd uit Fluoriet en verbonden met de energie van Fluoriet. Het is een energetisch kasteel. In de stallen van dit kasteel zijn veel paarden geïnstalleerd, zij hebben een bijzondere taak. Elke keer als er mensen op aarde in groepen overgaan, worden deze paarden uitgezonden. Ik heb hen met grote regelmaat uit zien galopperen om zielen op te halen. 
De zielen werden dan overgebracht naar verschillende tussenstations. Hoog in de kosmos, in het helingcentrum " De Zonnewende", of diep in het hart van de aarde in het Fluoriet centrum. Samen met de paarden ondergingen deze zielen dan een diepe heling en werd men opnieuw bedraad in het Andromedalicht. De groengouden straal van hartezuivering.
De Andromeda wezens hebben verschillende sterrenstations gebouwd, van één daarvan ligt het krachtspunt boven De Achterhoek ( lees sterrenstation).
Vanuit dit punt zijn er schachten gebouwd. Grote energiepoorten die op krachtsplekken met elkaar verbonden worden. Vandaag is er een enorme koppeling tot stand gebracht. Bij Breda. Op een Michaëlskrachtslijn die uitstraalt naar Engeland, Den Bosch enz.
De bovengenoemde centra spelen hierin een belangrijke rol.
Op dit moment worden de Andromedapoorten verbonden met ons zielsbewustzijn. 
Op bepaalde punten in onze wereld zijn zielen aanwezig die dit licht in hun hart kunnen verankeren. Zij zijn van origine eigenlijk ook Andromeda zielen. In hoog tempo opent zich rondom hen een grote poort van licht. De poort wordt verder opgebouwd in de komende maanden. En bestaat uit diverse lagen. De poorten verbinden de schachten met elkaar. De paarden uit het Fluoriet centrum hebben toegang tot deze schachten. Zij mogen zielen naar bepaalde afdelingen in deze schachten brengen. Sommigen vervolgen na een heling op de hartsenergie dan hun aardse leven, anderen gaan steeds dieper de schachten in en worden van lieverlee overgebracht naar de Andromeda thuiswerelden. Ik heb gezien dat daar eenhoorns klaar staan om hen te begroeten en prachtige witte paarden, koningspaarden die hen verder de thuislanden indragen. De meeste zielen echter worden opgehaald om op het juiste moment op de juiste krachtsplekken te zijn in de atmosferen en etherische werelden. 
Er gaat nl. een immense verschuiving van licht komen.
De schachten gaan zich de komende maanden helemaal uitlijnen in de kosmos. Op 25 juni 2011 zal dit klaar zijn. Dan worden alle poorten die in lijn gebracht zijn geactiveerd. Er zal op dat moment een krachtige stroom van Andromedalicht overgebracht worden naar het hart van de aarde. Een Tsunami van licht. Nu al worden er zielen overgebracht naar de diverse poortpunten om rondom dit punt zichzelf te kunnen verankeren. Want het is een zeer krachtige energie. De energie rondom onze planeet is nog niet stabiel. En dit licht gaat een injectie geven op de energie van het HART. Onze harten worden klaar gemaakt voor deze instroom. Dat gaat heel veel warmte inbrengen. De hartsmoleculen van onze planeet worden gevuld met helder Andromedalicht. Ik mag niet zeggen hoe dat in zijn werk zal gaan. Het is een feit dat het wel gaat gebeuren. Er wordt altijd geschreven over het feit of de aarde wel klaar is voor de grote ommezwaai in 2012. Er wordt de nadruk gelegd op negatieve krachten. Die er ook zeker zijn. Toch wil ik dit graag omkeren. Als alle sterrenpoorten gekoppeld zijn dan is het meer de vraag of de mensheid klaar zal zijn voor het nieuwe licht, de warmte, de kracht hierin. Daarom moeten we klaar staan en de kou in de wereld ombouwen naar warmte. De hartenkamers worden mondiaal uitgeruimd. Om plaats te maken voor de vlam van Zonnelicht die in zal dalen om ons door de kou heen te kunnen loodsen.
De paarden uit het Fluoriet centrum zullen het druk krijgen de komende maanden. Veel zielen zullen overstappen naar nieuwe dimensies. Zij die sterk genoeg zijn en " onvoorwaardelijk" en plichtsgetrouw kunnen denken worden nu al opgehaald om op de juiste plekken te kunnen zijn als de instroom begint. Hun bewustzijn is hier op ingesteld. Zij zijn op aarde geboren om Ankerlicht te kunnen zijn en offeren daar zelfs hun aardse leven voor op. Het is moeilijk te begrijpen wat er gebeurt in de wereld. We leggen alles onder de loep van ons begripsvermogen en dat kan niet meer.
Massale krachten zetten enorme processen in werking. We trekken en duwen en staan er midden in.
Wereldwijd zullen de krachtspoorten zich gaan verbinden. Het Midden Oosten speelt ook hierin een grote rol. Egypte vooral. Via de piramides zal er veel krachtslicht uitgestraald worden. De schatkamers van goud gaan werken. De aderen van de wereld zullen gevuld worden met puur goud. Zonnegoud. 
Fluoriet zal diep zuiverend inwerken op deze processen. Het is er speciaal voor gecodeerd.
Er is geen weg meer terug, we kunnen alleen nog vooruit gaan.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email