De Amethistpoort

De Amethistpoort

We hebben zoals ik al eerder aangegeven heb prachtige Meesterkristallen staan. ( zie o.a. het itemMeesterkristallen in deze categorie) Op bepaalde tijden worden de kristallen opgeroepen. Ze zijn dan volkomen opgeladen en geïnitieerd door de Lichtmeesters.
Vandaag 31 januari is de Amethystpoort vertrokken. Twee prachtige zuilen van licht die verbonden zijn met de violette vlam. Vorige week nog door de engel Zadkiël bedraad en geactiveerd met het licht van de paarse straal.
De energie in de kristallen is verbonden met de kracht van vernieuwing, compassie, vergeving en vrijheid.
Het was goed voelbaar dat de vortex van kracht die uit de kristallen opsteeg een zeer brede werking had.
Ik zag dat er zich om de kristallen heen een fontein had gevormd. 
Vanuit de hemel zag ik de engel Zadkiël een gouden kan met violet water uitgieten naar beneden toe. Tussen de kristallen stond een bekken van goudachtig gesteente. Het water uit de kan viel in het bekken. Het stroomde over de rand van het bekken en raakte de zuilen aan. Deze begonnen te sprankelen en te stralen. Zij werden helemaal schoon gespoeld en ieder kristalletje in de amethist zuilen begon mee te twinkelen. Goud violet licht te sproeien. Het bekken bleef zich vullen en het water stroomde over de rand van de fontein. In kanalen. Deze kanalen bleken zich breed uitwaaierend vanuit de fontein naar alle richtingen te manifesteren.
Het violette licht stroomde vredig weg. Het zong een lied van stralende engelschoonheid. Het was ontroerend om te zien.
En nu zijn de zuilen weg.
Vertrokken naar een andere krachtsplek.
Waar zij hun lied van engelachtige vredekracht mogen gaan uitgieten in de kanalen van onze tijd.
En het water stroomt waar het wil.
Jarenlang heb ik in Hazerswoude/ Alphen aan den Rijn gewerkt.
Pas sinds een jaar werk ik volledig vanuit Genk.
En het mooiste wonder van deze poort is wel dat hij geïnstalleerd gaat worden op de plaats waar ik fysiek vertrokken ben.
Hij wordt energetisch ingebouwd in een prachtige fontein.
Deze fontein stamt nog vanuit Atlantis. En is verbonden met de Atlantis kanalen waar ik over geschreven heb in de waarnemingen over Atlantis. Bijv. het stuk Gouverneur van Atlantis.
Het is een zeer oude fontein. Het verbindt werelddelen en provincies met elkaar. Het giet zijn vredelicht uit in de oceaan van de tijd. Het water zal in tijdslijnen overvloeien en continenten met elkaar gaan verbinden. De kristallen zullen zich inweven in de energie van Zuid Holland en beveiligd zijn door twee engelen. Met lichtende zwaarden. En de engel Zadkiël zal zijn vredeslicht blijven uitgieten.
Hier rest " slechts" de fontein.
Dankbaar ben ik dat de wegen van het lot zich vanzelf manifesteren en dat wat in tijd en ruimte voorbereid is ook werkelijk gemanifesteerd word.
Zo komt het dat er zich al weer een wonder voltrokken heeft.
Het wonder van " toevalligheid". De poort komt toe te vallen aan een plaats die lang geleden vreselijk ontkracht is geweest. 
Je wordt er stil van. Ik had het zelf niet durven hopen. Maar het is geschiedt.

Ik groet jullie vanuit de Fontein die " Violette VREDE" heet.

Print Friendly, PDF & Email