Schedels en vertrouwen

Schedels en vertrouwen

Een paar weken geleden voelde ik dat er een oproep kwam om mineralen op te halen. We ( mijn partner en ik) reden naar de desbetreffende plaats en scharrelden wat rond.
Op een bepaald moment werd mijn oog getrokken door 5 prachtige Aliënschedels. Zorgvuldig gesneden uit Zwarte Obsidiaan, roze Fluoriet en heldere Obsidiaan met Citrien.
Daar andere zaken ook al de aandacht getrokken hadden (o.a. een serie grote engelen en boedha's) en de rekening dus al hoog opliep vroegen we ons af of het de bedoeling was of deze schedels nog wel mee moesten naar Genk.
In het zelfde moment dat ik dit overdacht werd mijn hartchakra getroffen door een lichtstraal. Ook hoorde ik een innerlijke stem die zei; " Het is goed, neem ons mee. Het wordt hoog tijd dat we aan het werk gaan. Zoek ons op en vertrouw er op dat we snel vertrekken". Als ik zoiets hoor dan weet ik inmiddels door ervaring dat dit altijd klopt.
Ik zocht door de winkel heen de vijf schedels bij elkaar, niet moeilijk, want als ik in de buurt kwam begonnen ze vanuit hun kern licht te geven. Maakt niet uit waar ze dan staan, ik vind hen oftewel zij vinden mij.
De schedels zijn ongeveer 15 cm in doorsnede en hoogte.
In onze winkel zochten we een speciaal plekje op om hen uit te stallen. Ik hield hen tussen mijn handen en verbond mijzelf met de kern. De energie was zeer liefdevol.
In de weken er na kon ik precies zien wanneer de schedels begonnen te roepen naar de persoon waar zij zich op dat moment mee wilden verbinden. Stapte die persoon de winkel binnen dan begon de schedel die mee wilde zachtjes op te lichten, een lichtstraal reikte vanuit de kern naar het hart van de persoon en die werd daar zo door geraakt dat (zonder dat ik iets hoefde te zeggen) de schedel hen als " vanzelf " opviel.
Zo is het feit ontstaan dat op drie weken tijd ALLE schedels alweer vertrokken zijn.
Ik heb zelfs geen tijd gehad om hen op de foto te zetten, wat ik wel van plan was.
Alle schedels hebben door hun speciale samenstelling van materialen een eigen werking. Tegelijkertijd staan ze volledig op elkaar afgestemd. De Obsidiaan staat in Heemstede, de roze Fluorieten staan in Alphen aan den Rijn en Voorburg, de Obsidiaan -Citrien in Schoonhoven en Oegstgeest. Allemaal in de regio Zuid Holland dus.
Zij zijn verbonden en staan onder bescherming van het Ashtar Command. Op de speciale plekken waar zij staan gaat er een download van energie-impulsen plaats vinden met een breed werkend spectrum. De schedels worden nl. gehoed door prachtige lichtwezens die precies weten met hoeveel energie en licht zij door de schedels heen kunnen werken om de netwerken te kunnen activeren. Zij zullen krachtig inwerken op zuivering van het hart en geweten. Zij willen zich verbinden met de energie van echtheid. De valse maskers moeten weg. Dat wat Echt is mag geboren worden.
Uiteraard werkt de zwarte schedel hierin erg aardend. Dit is de sterkste, hij staat op een kruispunt van energielijnen " het verkeer" te regelen. De roze schedels zijn verbonden met de roze straal van universele liefde. Daar Fluoriet heel zuiverend werkt is dat een mooie combinatie. De geel- transparante werken op het verbinden met innerlijke wijsheid en zonlicht. Troost in moeilijke periodes stralen zij allemaal uit. 
Zij houden op een bepaalde manier een vorm van evenwicht in stand. De sterrenpoorten die recent geopend zijn sluiten er perfect op aan. Het is heel voelbaar dat de energie die met deze schedels verbonden is uitermate sterk is. Ze trillen heel wat impulsen en lichtflitsen over.
Ook het rozenkwartscentrum bij Delft ( lees waarnemingen Venuslicht) zal er door aangeraakt worden en in een meer actievere straling getrokken worden. Wat met Valentijn in het vooruitzicht en activatie van de Venusstraal tot half mei precies klopt.
Het is dus weer een staaltje van perfectie van bovenaf hoe dit allemaal geregeld is en precies op schema loopt met de tijdsgeest.
Ben blij dat ik durfde te luisteren en niet in de materiële kant van het verhaal ben blijven steken.
Groot durven denken brengt grote bewegingen op gang.

Zo staan er hier in de winkel veel meer items die op deze manier gaan vertrekken, het is een avontuur. Een spannend en tegelijkertijd blij avontuur. Vanuit de aarde geschonken aan ons mensen, om via ons de aarde weer te dienen op welke wijze dan ook.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email