Boomelf

Boomelf

Een paar weken geleden mochten wij een mooie stam versteend hout afleveren op een adres in Koudekerk ( Z-H).
Deze ( gecodeerde) stam staat nu in de tuin van dit huis.
Vorige week kwam " de eigenaar" van de stam bij me en dit is wat ik mocht zien.

Direct werd ik verbonden met de stam. Ik hoorde zijn grondtoon en het leek net alsof er een roep vanuit ging. Ik verplaatste me in gedachten naar de stam, en zag uit de kern van de stam energetisch een enorme gestalte groeien. Hij groeide maar door, met zijn hoofd naar de hemel en zijn voeten naar het hart van de aarde. Hij zag er zelf houtachtig uit, maar was het niet. Zijn kleding was een mengeling van blauw-groen- bruine tinten. Lange vingers, lange tenen, grote oren. Het was een Elf. Elfen laten zich alleen zien als de atmosfeer voor hen dusdanig veilig is dat zij er ook kunnen zijn. Hij strekte zijn vingers uit naar de sterren en prikte er dwars door heen. Vanuit zijn voeten groeiden wortels (doorstraald met goud licht) naar het hart van de aarde. 
In het hart van de aarde klikten zij vast in de wortels van een Oerboom.
Uit zijn mond hoorde ik klanken vrijkomen. Een heel raar geluid. Hij riep. Naar alle kanten riep hij iets. Onverstaanbaar voor mij en toch begreep ik hem. Er werd op zijn roep gereageerd. Ik hoorde klanken van draken zich er door heen mengen. Een bizar geluid.
Terwijl hij riep brak er in het bewustzijn van Oscar, de man die bij mij was ook een grote boom door. Het ging heel snel. Plotseling stond de boom overeind. Een enorme eik. Volgehangen met vruchten en bladeren. Het voelde meteen heel vertrouwd. Alsof de boom die uit Oscar groeide bij hem hoorde. De Elf verbond zich met de boom. De zaden vielen op de grond. Uit de zaden ontsprongen nieuwe bomen. Ze plopten razendsnel open. Schitterende bomen met bruin- blauw-groene stammen groeiden omhoog. Meteen ontstond er leven rondom de boom. Ik zag dieren komen schuilen. Het was een prachtig gezicht. De Elf liet weten dat hij een wachter is. Hij stabiliseert de oertoon, de grondtoon in dit gebied. Hij verbindt zich met al het versteende hout dat tijdens de recente sessie ( juli 2010) is gecodeerd. Verspreid over Nederland en België is dit hout aanwezig. Uit het hout kwamen kleine elfen tevoorschijn. Zorgelfen. Die tussen het versteende hout en de grote stam in, lijnen begonnen te koppelen. Ze bouwden razendsnel een netwerk. Ik voelde een verbinding naar mijn eigen huis komen. Hier staan nog meer van zulke stammen. Ook zij werden bedraad. En ik weet dat zij binnenkort zullen vertrekken naar een gebied waar de reuzenwachters los kunnen komen. 
De Elf staat nu rechtop in de tuin van Oscar. Hij bestrijkt vanuit deze plaats een groot gebied.

Gisteren(6 oktober 2010) schreef ik het stuk van de kristallen boom.
De energie van dit proces koppelt zich naadloos aan dit gebeuren. Ik weet nooit waarom ik dingen moet doen op een bepaald moment, ik activeer en beschrijf. Maar uiteindelijk vallen alle processen in elkaar en sluiten naadloos op elkaar aan.

Het zingende hout wordt wakker en roept ons op om in onze oerkracht te gaan staan.

Laten we deze roep niet negeren.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email