Troostpaleizen en Citrien

Troostpaleizen en Citrien

Ontroerd en stil raak je als je getuige mag zijn van troostrijke gebeurtenissen. Zoals vandaag. Bij mij is Irena. Ze heeft haar trouwe hulp, een Citrien van meer dan tien kilo bij zich. Al vaak hebben we met dit kristal mogen werken en altijd weer raakt het iets aan in de geschiedenis van de mensheid, waar trauma's mee gemoeid zijn. Het is een krachtig, helend kristal.
Vandaag gebeurde het volgende.
Het kristal werd achter haar rug geplaatst. En begon krachtig te stralen. Het begon zichzelf energetisch te kopiëren. Langzaam schoof het linksom door haar aura en op elke plaats waar het stil stond werd een energetische blauwdruk achtergelaten. Toen het helemaal rond gegaan was smolt het samen met het origineel. Het begon in te stralen op de onderrug. Ook daar werd een kopie zichtbaar van het grote kristal. Bij mij gebeurde hetzelfde. Het bouwde zich in de rug uit, om het Ikbenpunt heen legde het zich liefdevol en er ging een golf van warmte door ons heen.
Toen kwam Meester Jezus aangelopen, hij stelde zich voor ons op en begon in te werken op het kristal. Hij droeg zijn stralende Shamballa-kleed. Een lang, wit onderkleed met een witte mantel er over heen. De mantel rijk geïnitieerd met goudglanzende symbolen. Uit zijn handen straalde een liefdevol licht. Het raakte het kristal aan en het begon te groeien. Vanuit de kern ontvouwde het zich. Het werd groter en groter, verbond zich met de kopieën en smolt met hen samen. In de kern van het kristal zaten wij. Als in een kasteel van licht. Een paleis. Want het werd groter en groter. Er begonnen " bijgebouwen" te openen. In een cirkel om het paleis heen. Zij smolten samen met het paleis en werden er onderdeel van. Met toch afzonderlijke ruimtes. Die allemaal puntsgewijs zichzelf oprichtten om het paleis heen.
Het geheel groeide steeds verder uit. Het leek of er duizenden kamers aangebouwd werden. 
Een zacht goudglanzend licht gloeide op. Binnenin ons sterrenhuis hier in Genk smolt het samen en vormde het een op zichzelf staande laag met verbindingen naar alle richtingen.
Er werd ons uitgelegd dat deze ruimtes klaar gemaakt worden voor vele zielen. Zielen die gedurende hun aardse levens zo veel verdriet hebben meegemaakt dat iets in hen ontroostbaar geworden is. Alsof er een gat in hun ziel zit, dat niet meer kan helen. In deze ruimtes mogen zij verblijven. Als een soort van vakantie. In de Citrienkamers van het Citrienpaleis mogen zij zich veilig voelen. Hier worden zij terug verbonden met hun zonneziel-lichamen. De kracht van RA. Zij worden herbedraad in hun kracht, op zo' manier dat zij hun eeuwige reis van leven en sterven kunnen hervatten. In herwonnen bezieling. Het gat in hun ziel wordt dicht gemaakt. Troostrijke wezens zijn in het Troostpaleis aanwezig. Zielen van zo'n stralende liefde vervuld, dat zij al deze zielloze wezens kunnen koesteren en verzorgen en met veel geduld terug brengen bij hun kern.
Overal ter wereld gaan de troostpaleizen gebouwd worden. Irena neemt de Citrien mee naar Heemstede (N-H), daar mag het ook een troostpaleis openen, met vele kamers. Dit jaar nog worden er vele troostpaleizen gebouwd in de etherische ruimtes van onze planeet. In Egypte ontvouwt zich de grootste, gekoppeld aan de Ankhpoort, de Venuskracht, de RA-KA-BAenergie. Dit werkt mondiaal in op de Mer Ka Ba, het lichtvoertuig in ons bewustzijn.
Duizenden miljoenen liters van zonnevenusliefdeslicht worden door deze paleizen heen gegenereerd naar alle richtingen.
Zodat miljoenen gekwetste wezens zich in dit licht kunnen reinigen, genezen en erkennen.
Het Citrien dat in onze aardelagen aanwezig is, zal de aanhechtplaats worden waarop deze kracht zich enten kan.
Al het Citrien wordt opgeladen met troostrijke, liefdevolle, zonnekracht.
Een stroom van gloedvolle, goudroze koestering die door de netwerken van onze planeet gepompt gaat worden.
Om te troosten. Om het grote ziele gat dat geslagen is in het hart van de mensheid te helpen helen. Het zwarte gat wordt dichtgemaakt. Er worden pleisters geweven van kristallijnen licht. En dit wordt op de plekken gelegd waar het aardebewustzijn getraumatiseerd is geraakt.
Veel zielen worden uitgenodigd om hun emotielichaam te laten helen in het Troostpaleis. 
Zodat we met deze hulp weer vat gaan krijgen op de smarteplekken in onze ontroostbare harten.

Is dit geen prachtig weten? Is het niet elke keer weer ontroerend om te voelen hoe alle lichtwezens van welke afkomst dan ook inwerken op het collectief van de mensheid en zoveel troostlicht sturen.

Er gebeurt zoveel in deze tijd. Onrust, beweging, paniek alom.
Daarom is het goed te weten dat ook een proces als in bovenstaand stuk geschreven er IS. En dat er van ons gehouden wordt op een manier die onszelf overstijgt.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

 

Dit is de Citrien waar het om gaat.

Print Friendly, PDF & Email