Lichtgeschenkjes

Lichtgeschenkjes

Deze bijzondere gebeurtenis wil ik jullie niet onthouden.
Ik heb iemand ontmoet die al vanaf de geboorte zonder dat zij dit zelf weet geschenkjes uitdeelt.
Hoe gebeurt dit?
Een bepaalde laag in haar bewustzijn is heel geleidend en mediamiek. De laag wisselt constant van kleur en uitstraling. Hij past zich als het ware aan de omgeving aan. Op zodanige wijze dat deze laag zich alleen verbindt met iets uit de omgeving wat een atmosfeer van liefde uitstraalt. Dat is nl. de voeding die gebruikt wordt om de geschenkjes te creëren. 
De energiecellen in deze laag zijn in staat om de aangeboden energie om te zetten in prachtige cadeautjes zoals bijv. een bloem. 
Ik zie haar lopen in een druk winkelcentrum. Een jongetje in een wandelwagen maakt energetisch contact met haar en direct springt er uit haar bewustzijn een energiecel over. Het jongetje vangt deze tussen zijn handjes op. De energiecel klapt open tot een prachtige blauwe bloem. De bloem schiet bij het kindje naar binnen in zijn hartchakra en wortelt door naar de buik. Even een groet uit de thuiswereld. Een bemoediging voor het kind.
Op deze wijze heeft Ans al haar gehele leven geschenkjes gegeven aan iedereen die dit nodig had. Meestal in bloemvorm. En zij wist er niets van. Niet iedereen heeft dit geschenk al uitgepakt, maar het staat wel klaar. Soms pas na iemands aardse leven zichzelf openvouwend tot een schitterende bloem van licht. Alsof er een zaadje lag te wachten dat openschiet. En de persoon een groet uit de hemel brengt.

Ik zie haar lopen in het park, tussen de bomen en bloemen. De elementalen in dat gebied maken uit de energie van bijv. een rozenveldje nieuwe energiecellen aan en flitsen deze over naar de geleidende laag in haar aura. Zo kan ze ook deze cellen weer omvormen en doorgeven aan anderen.
Als kind in een groot gezin, vanaf haar 14e al werkzaam in het bedrijf, heeft ze een druk bezet leven gehad, met veel ups en downs.
Toch slaagde zij er in de laag bloemlicht in haar aura schoon te houden en werkzaam.
Vandaag mag ik de aanvullen. 
Vanuit de hemelen daalt een bloementapijt neer. Ik zie haar lichthuis in de sferen. Het staat in een prachtige omgeving. Het huis is groot, met uitzicht naar alle kanten en omgeven door bloemige velden en weiden.
Veel "oude bekenden" uit deze atmosfeer stralen bloemen over naar haar bewustZIJN.
Haar lichtkoord wordt een bloemenkoord. Het koord grondt door naar haar basis en er komen veel bloemen uit te voorschijn. Aan haar geschonken door het licht. Voor wie zij is en voor wat zij doet en daardoor betekenen mag in de wereld. 
Haar gehele bewustzijn wordt verpakt in bloemenlicht. Ook haar huis wordt bekleed met bloemen. Ik zie op de plek waar zij woont (Noord Holland, vlakbij Hoorn) een bloemenpoort openen. Toegankelijk voor hen die door de poort even de tuinsferen willen bezoeken en rust mogen vinden in hun drukke bestaan. Sommigen zullen door de poort naar hogere lichtgebieden reizen. 
De poort is groot en licht, holografisch en multidimensionaal. Hij straalt en geurt zijn prachtige bloemenodeur uit naar alle kanten.
De rand in haar aura straalt op en krijgt ook een geur van zoete lichtheid.

Er worden nieuwe aansluitingen aangebracht. Vanuit de sterren. Alsof de andere lichtstelsels in het universum ook hun bloemengroet willen sturen en overdragen aan de mensen op aarde. Sterrencellen verbinden zich met aardecellen. Zij vinden beworteling in elkaar en maken nieuwe energiepatronen aan. Ook deze cellen kunnen overgedragen worden aan het leven om haar heen.
Zo zie je dat ieder op zijn eigen wijze "bedraad" is om de mogelijkheden die er zijn in het universum door te geven aan zijn/haar omgeving.
Deze bloemendraad staat in verbinding met de hemelse tuinen. Met prachtige wezens die ik al mijn gehele leven ken. Zoals zuster Teuntje, een deel van mijn hoger wezen dat altijd in de hemelse tuinen aanwezig is. Op aarde was zij een zorgzame ziel voor anderen, en nog steeds daalt zij continu af naar de aarde om mensen door hun transformatieprocessen heen te helpen. Zij zet bloemen aan ziekbedden. Helpt mensen naar de overkant en bidt voor hun welzijn. Bloemen en vlinders begeleiden haar waar zij ook gaat. 
Zo fijn om iemand te "voelen" die ook bedraad is door de hemelse bloementuinen. En de wereld bezwangert met kruidige, lieflijke geuren en zaden van licht.
De Poort in Noord Holland zal zich vertakken. Door alle lichtsferen heen zullen er meer van deze ingangen komen. Voor een ieder die er aan toe is om genezing te vinden in de tuinen van de ziel.
Met ingangen via zielen die ongeweten de weg al weten. Zoals Ans, zoals jij misschien, wie weet.

Ik spreek de wens uit dat de Bloemenpoort zo groot mag oprijzen in de atmosfeer van de aarde, dat de geuren er van tot in de kosmos door zullen stralen. En alle andere geuren mag opnemen in zijn hart, zodat de planeet waar we op wonen weer een geur van bloemige frisheid verspreidt. Een tuin van Licht die open bloeit uit het hart van positieve gedachten. Dat kan de Aarde zijn als we allemaal meewerken.


Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email