Sterren nieuws

Sterren nieuws

Twee maanden geleden maakte ik jullie deelgenoot van een bijzonder proces. Ik heb dat stuk genoemd " Opnieuw een geboorte van een bijzonder sterrenkind".

En bijzonder is het..lees maar eens wat dit kindje me nu weer liet zien.

Als ik me met de moeder verbind zie ik meteen de twee andere kinderen er weer bijkomen, alsof ze zeggen" Hier zijn we weer, aan de slag". Het kindje in de baarmoeder begint contact te zoeken. Het licht flitst uit het hartje omhoog naar het hart van de moeder. De vader die in de kamer aanwezig is wordt ook door een lichtstraal geraakt. De twee andere kinderen gaan bij de vader staan en stralen in op zijn hartchakra. Een witte energie wordt zichtbaar.
Ik voel Meester Jezus naderen. Ik zie de witte weg waarop hij ons nadert en in de verte zie ik de stad van De Hemelse Vrede Shamballa.
Zijn witte licht straalt door ons heen, als hij achter mij komt staan. De energie begint zich te verdiepen. Mijn ogen houden het niet meer droog als ik zie met welk een liefde de zielsdraden gesponnen worden tussen de ouders en het kind. Alsof er een eeuwenoude verbintenis bekrachtigd mag worden en opnieuw bezegeld. Terwijl dit gebeurt zie ik in de stad Shamballa vele witte gestaltes in een ruimte bijeen. Ze concentreren zich op dit proces, ik hoor zingen en neuriën, het is prachtig om mee te maken.
Er wordt me getoond dat er een belangrijke voorbereiding naar de kersttijd toe op gang wordt gebracht. Vanuit de witte stad worden er nl. lichtzieltjes naar de aarde overgebracht die de energie van VREDE op aarde mogen en kunnen verankeren tijdens hun toekomstig leven.
Ik zie gouden en witte spiralen vrijkomen. Zij flitsen door ons heen naar het Hart van de Aarde. Daar zie ik Moeder Maria, samen met nog elf andere vrouwen staan. Twaalf wijze vrouwen staan om de Geboortebron heen, ieder gekleed in het kleed van hun ziel. Op deze wijze vertegenwoordigen zij alle twaalf kosmische stralen op aarde. Zij staan rondom de Bron en zingen een prachtig lied over wedergeboorte in het licht van de VREDE. Moeder Maria vangt de energiespiralen op met haar hartsliefde en verdeelt hen over de vrouwen. De witgouden stralen krijgen daardoor ieder hun eigen zielskleur. Vervolgens verankeren de spiralen zich in de geboortebron. Dan worden er kleine levensvlammetjes langs de spiralen overgebracht naar de Bron. Moeder Maria vangt hen op met de palm van haar rechterhand, ze laat hen via haar arm in haar hartchakra glijden. Daar maken ze een twaalfvoudige wenteling door het labyrint van het hartchakra van alle vrouwen en dan glijden ze via de linkerarm en de linkerhandpalm van Maria over in de Bron. In de Bron zullen zij even verblijven, zich verbinden met hun aardse programma en als hun tijd gekomen is zal Moeder Maria hen overdragen aan het leven in omgekeerde volgorde. Dat wil zeggen dat deze vlammetjes uit de Bron zullen komen, via de linkerhandpalm, het hartchakra en de rechterhandpalm door haar persoonlijk overgedragen gaan worden aan het nieuwe leven. Samen met één van de andere vrouwen zal zij kortstondig de toekomstige ouders en het nieuwe leven bezoeken. Het levensvlammetje zal over glijden in het hartje van de foetus zodat het verwerkt kan worden in zijn/haar nieuwe levensprogramma. Ongelooflijk wat een machtig mooi proces.

" Toevallig" wonen deze mensen in het chakra van het Rozenkwarts Centrum ( verbonden met de Venusstraal, de straal van universele Liefde) zoals ik al eerder beschreven heb ( omgeving van Delft) . En lopen er via dit Centrum weer verbindingen naar het geboorteveld rondom Leiden. Dat op zijn beurt weer verbonden is met de Zonnewijzer, de tempels……….moet ik verder vertellen? Nee, als je alles wat ik schrijf goed volgt, dan heb je geen woorden meer nodig om te begrijpen dat INTEGRATIE het trefwoord is in dit geheel.

Ontroerend is het dat deze kinderen alles op alles zetten om zich kenbaar te maken. Om ons te laten weten wat ze doen en hoe ze samen werken met de lichtmeesters en al het kosmisch leven.
Ik ben blij dat ik weer getuige mocht zijn van één van deze wonderen.

Op persoonlijk vlak gebeurde er veel tussen de ouders en het kind. Het raakte hen tot in het diepst van hun ziel. Ik wens hen toe dat de Hemelse Vrede aanwezig mag blijven in hun hart en in hun leven.

Zomaar een sterrenkindje???????? Een zieltje dat harten ontsleutelt, bekrachtigt en verbindt. Nu al…..
Ik hoop dat jullie door deze berichten steeds meer gaan begrijpen hoe sterk deze zieltjes zijn. En met hoeveel liefde ze naar het leven komen. Ze verdienen al ons respect en LIEFDE!!!

Ik groet jullie vanuit De Bron die Wedergeboorte heet.

Print Friendly, PDF & Email