Sterrenkind Hidde ( deel 2 )

Sterrenkind Hidde ( deel 2 )

Hier is weer een prachtige waarneming.
Een tijd geleden heb ik jullie de komst van sterrenkindje Hidde beschreven. Dit prachtige zieltje heeft binnen de familielijnen al heel wat in werking gezet. Zijn ouders zijn zich sinds zijn komst op aarde veel bewuster geworden. Maar ook opa en oma groeien daar in mee. Na een moeilijke aanpassingsfase komt Hidde steeds beter in zijn velletje te zitten en iedereen om hem heen natuurlijk ook.
Uit de prachtige sterrenwereld waar Hidde vandaan komt kreeg ik deze beelden te zien.

De vader van Hidde lag op de tafel en nadat ik zijn energieveld beter in balans had gebracht kregen we bezoek van een prachtig lichtwezen.
Hij activeerde een schitterende glazen bol die plotseling in de rechterhandpalm van Mark tevoorschijn kwam. Alsof zijn hartekern deze eeuwen had bewaard en beschermd en hij nu weer uit zijn hartenkamers in zijn handen mocht rollen. De bol flitste aan. In de kern van de bol zag ik nog een bolletje gloeien. Er om heen kleuren van allerlei aard die rondom de kern kolkten. 
Ik verplaatste mijzelf omhoog en bevond me meteen in een geavanceerde ruimte. De ruimte was volledig uit transparant glas opgebouwd. In de ruimte zag ik glazen panelen die als wanden de ruimten bekleden. Geavanceerde apparatuur was als het ware in de wand geïntegreerd. Een ingewikkeld circuit van " glasvezelkabeltjes "verbond alles met elkaar. Lange gestaltes bewogen door de ruimte. Eén van hen droeg in zijn hand net zo'n bol als die van Mark. Hij liep naar een wandpaneel en plaatste de bol in een ring van glas. Toen de bol contact maakte flitsten er in de ring allerlei patronen op. De energie verplaatste zich door alle stroomcircuits heen. Overal gebeurde iets.
In een grote halfronde wand schoof een glaspaneel weg. Door het " raam" kon je nu heel ver het universum inkijken.
Het raam bezat de mogelijkheid zich naar alle richtingen te kunnen focussen. Zelfs inzoomen op bepaalde gedeeltes was geen enkel probleem. Ik zag ons lichtstelsel zich uitvergroten. De aarde werd zichtbaar, de tafel waarop Mark lag en mijzelf er naast. Vanuit de bol in de ruimte werd een lichtstraal naar de bol in de hand van Mark gezonden. Meteen werd deze geactiveerd. De kleine bol in het centrum begon om zijn as te wentelen, de kleurpigmenten te verbinden en er schoten goudkleurige spiralen van licht uit los. Ik vroeg Mark om in gedachten de bol op de kast in zijn huiskamer te plaatsen. Toen hij dit gedaan had, begon hij op die plaats ongelooflijk veel licht uit te stralen. Hij begon als het ware onmiddellijk de energie om te bouwen naar een andere, veel lichtere frequentie. Ik zag een communicatietoren vrijkomen. Hij schoot als een piramide hoog de lucht in. Zichzelf onderweg omhoog steeds uitsplitsend in nieuwe piramides. Het bouwwerk ging lijken op een soort van schotel antenne. Van wel vijf kilometer in doorsnee. 
Het wezen in de technische ruimte zag ik anderen er bij halen. Met elkaar keken ze toe hoe er vanaf de aarde een verbinding naar hun lichtstelsel werd gebouwd en ik zag grote vreugde in hun energieveld. 
Ze probeerden de toren te verankeren in het hart van Moeder Aarde door speciale trillingen er in over te brengen. De familie van Hidde zal deze trillingen naar het hart van de aarde overdragen. En vooral de vader zal hier een grote rol in spelen.
Binnenkort zal er zelfs een tweede zieltje in dit gezin uit dit lichtstelsel indalen om deze verbinding te bekrachtigen.
Enerzijds dient de verbinding als een energetisch contact tussen dit lichtstelsel en onze aarde. 
Ik zag via een ingewikkeld patroon vele sterrenconstellaties er aan gekoppeld worden. 
Anderzijds worden er via deze antenne meerdere van deze bollen geactiveerd die in het ( onbewuste) bezit zijn van mensen hier op aarde. Ook deze bollen zullen geactiveerd worden en op de werkplek een kristallijnen schotelantenne bouwen. In het zielsnetwerk van Hidde en zijn ouders liggen deze contacten besloten. Het zal werken als een doorgeef systeem. Als de drager van de bol er aan toe is zal de kracht er van zich ontsluiten en het werk doen zoals hierboven beschreven.
Tegelijkertijd zit er een zeer speciale kracht in deze bollen. Ze zullen het netwerk van de aarde in de energie van verandering brengen en houden. Dat is nodig om in de aankomende tijd de veranderingen die al op aarde in beweging zijn gezet te ondersteunen. De energie die in deze bol zit en de netwerken gaat opvullen is nog niet bekend in de fysieke vorm op aarde. Eerst zal het zich in de energielagen verankeren en daarna zal er op aarde een poging worden ondernomen om deze energie om te zetten naar een meer fysieke vorm. ( vergelijkbaar zoals bijv. momenteel de tachyonen energie op een werkbare manier ingezet wordt naar het aardse leven) Er zullen zielen komen die dit kunnen. Ook afkomstig uit dit lichtstelsel. Zij zullen geboren worden met de opdracht om dit om te kunnen zetten naar de fysieke vorm. En als dat lukt geven zij de gehele mensheid een zeer bijzondere kracht in handen die hun energieveld op een prachtige wijze zal dragen en ondersteunen.
Uit het bewustzijn van Hidde zelf zag ik een klein blauw bolletje losschieten. Het zette zich naast de grote bol op de kast. Een roze bol plaatste zich er ook nog naast, afkomstig uit het bewustzijn van zijn moeder. De bollen smolten samen en bouwden een grote kracht op met elkaar, die zich via de antenne meteen de kosmos in verplaatste. Zo zie je hier dus een voorbeeld hoe drie zielen bij elkaar komen. Hoe zij onbewust deze verbintenis zijn aangegaan, maar dat hun ziel hen perfect leidt naar de juiste samenwerkingsvorm.
Via deze familie loopt er ook een connectie ( via de grootouders) naar de Sterrentempel in Zeeland.

Toeval???? Natuurlijk niet. Uiteindelijk zal ooit blijken dat alle verbindingen hier op aarde naadloos in elkaar overvloeien en hun kracht opbouwen. Het is zo groots om dit te zien. En nog weten/zien we maar een heel klein stukje van wat er werkelijk gaande is.

Dit alles speelt zich af in Zuid Holland ( in de buurt van Leiden) op de plek waar ik al 20 jaar mijn lichtwerk uitvoer. Het koppelt zich aan het hart van de zonnewijzer op die plaats. Die op zijn beurt weer verbonden is met de andere twaalf zonnewijzers en de zonnetempels wereldwijd. Ook De Witte Tempelcomplexen sluiten er op aan enz. enz.. Alles wat we doen geeft zich wereldwijd door in een razendsnel tempo.
Wat klein begonnen is ontvouwt zich tot een lichtspel van groots formaat.
En wij zijn er getuige van hoe een klein briesje uitgroeit tot een energiestorm van jewelste die alles op zijn plek schuift. De grote verandering is ingezet en kan niet meer gestopt worden.

Zo zie je maar dat de geboorte van zomaar een sterrenzieltje op aarde dit grootse effect kan sorteren als het herkend wordt. Kun je nagaan wat de kracht van al deze sterrenzieltjes bij elkaar zal zijn. Zwakke kindjes? Tere zieltjes? Vergeet het…één zo'n sterrenkindje heeft de kracht van een lichtster – bom – op aarde. Laten we dankbaar zijn dat zij ons uitgekozen hebben om hen te begeleiden. Dat zegt nl. ook iets over ons. De tijd van zwakheid is voorbij, de kracht wordt vrijgemaakt. En in die kracht moeten we geloven. Tot in de eeuwigheid.

Ik wens je kracht en hoop vanuit de Bron die alles verbindt tot LEVEN.

Print Friendly, PDF & Email