Sterrenkind Hidde

Sterrenkind Hidde

Vandaag is Mirjam bij me met de foto van haar 7 maanden oude zoontje Hidde. Hidde heeft duidelijk moeite om te wennen op aarde en is hypergevoelig. Hij reageert heel sterk op alles wat er in zijn omgeving gebeurt. Verwerkt de indrukken die hij opdoet moeilijk..kortom …zijn moeder maakt zich zorgen om hem.

Ik verbind me met Hidde via zijn foto en voel meteen dat hij nog lang niet geaard is. De energie komt niet voorbij zijn middenrif, waardoor een groot gedeelte van zijn energetisch lichaam geen contact kan maken met de aarde. Ook valt me op dat de energetische inhoud van zijn schedel vele malen groter is dan dat zijn eigen aardse hoofdje kan bevatten. Waardoor hij niet alleen gevoeliger is voor impulsen uit de atmosfeer, maar ook nog een diep ( onbewust) contact heeft met zijn eigen afstemming.
Als ik hem vraag wat de bedoeling is van zijn komst op aarde geeft hij meteen antwoord. Eerst wil hij dat ik hem help met indalen, zodat het ongemakkelijke gevoel uit zijn bewustzijn kan afnemen. Dat doe ik met liefde.

Vervolgens laat hij mij zien wie hij is en het is werkelijk ongelooflijk. Ik krijg contact met een bewustzijnsvorm die ongelooflijk intelligent is. Ik neem een lange gestalte waar, meer dan twee meter groot. Hij laat me weten dat hij van heel ver komt. Via de Siriussluis is hij gekomen. De planeet waar hij vandaan komt is heel groot. Er is erg veel ruimte. De afstanden die de zielen daar overbruggen zijn voor aardse begrippen niet te bevatten. Door middel van gedachtenkracht kunnen deze wezens zich snel verplaatsen. Toch kost het hen nog tijd om van het ene punt naar het andere te reizen. Niet gemeten in aardse tijd, maar in de tijd van hun wereld. Voor hen is dit heel normaal. Soms gebruikt men ook voertuigen om te reizen. Ellipsvormige, langgerekte " bussen" waar verschillende wezens tegelijkertijd in stappen. Als de afstanden heel erg groot zijn, gebruiken ze de kracht van hun gezamenlijke gedachten om het voertuig te verplaatsen. Ze visualiseren de plaats van bestemming op een soort van holografisch scherm. De apparatuur zoekt dit punt op. Met elkaar toetsen ze dan hun energetische codes in en die gezamenlijke kracht laat het voertuig in beweging komen. Deze voertuigen kunnen door de lucht vliegen. Maar ook net boven het planeetoppervlak zweven. Net wat nodig is.

Deze zielen doen erg veel samen. Niet dat ze afhankelijk zijn van elkaar – het zijn juist heel krachtige wezens -maar hun bewustzijn is erg collectief ingesteld. Zij hebben al geleerd dat de collectieve verbinding grootse dingen tot stand kan brengen als die energie juist wordt gericht. Ze slagen daarin hun eigen identiteit te behouden. Maar op het moment dat het nodig is, klikt hun collectieve bewustzijn in elkaar over en kunnen ze zich verplaatsen of gedachtes in hoog tempo verspreiden. Vooral als het gaat om zaken die het Totaalbelang dienen, kunnen zij moeiteloos omschakelen en een gezamenlijke kracht creëren die tot grootse dingen in staat is.
Ook zie ik op technologisch gebied bijzondere dingen, die ik ontroerd waarneem. Met zoveel liefde worden op dit niveau zaken gedeeld en voor het grote geheel ingezet.

Hidde vertelt mij dat deze wezens NU naar de aarde komen. Zij willen hun kennis en kracht in het collectief bewustzijn van de aarde verwerken, om ons de kans te geven ook op een hoger evolutionair plan te komen. Zij hebben langdurig gezocht naar mogelijkheden om hun celbewustzijn over te kunnen brengen naar hier. Dat is nl niet gemakkelijk. Zij moeten daarvoor vele concessies doen. Zich aanpassen aan de trilling van deze aarde. Hun identiteit in de kern behouden en toch een menselijk lichaam kiezen met alle beperkingen van dien.
Het ontroert me diep als ik de intenties voel van dit hoogstaande wezen, zijn kracht ervaar, zijn schoonheid zie. Vrije, onafhankelijke wezens die zich aanpassen aan ons en vrijwillig in een zwakker geslacht overgaan om dit van binnenuit te kunnen versterken. 
Hij vraagt mij of ik tegen zijn moeder wil zeggen dat hij dus niet ziekelijk is of zwak, maar dat hij juist met zijn krachten bezig is zich aan te passen aan dit lichaam, de atmosfeer op aarde. Dat hij haar dankbaar is voor het feit dat zij hem die gelegenheid geeft en dat hij alle vertrouwen in haar heeft dat dit tot een goed einde wordt gebracht. Hij heeft zijn ouders heel bewust uitgekozen. Hij laat mij zien dat hij tijdens de conceptiemaanden ook voor haar zaken in beweging heeft gebracht. Oude pijnpunten heeft geopend. Het deed hem nl verdriet dat een hoogstaande ziel als zijn moeder zich zo vastgezet voelde in haar aardse cyclus. Ongeveer 2 jaar geleden heeft zijn moeder een healingbijeenkomst bezocht die ik organiseerde en via die energie is hij afgedaald en geïntegreerd. 
In deze tijd worden er veel voorouderlijke patronen opgeschoond. Oude geslachten laten hun zware energiepatronen los. Wij en onze kinderen werken daar aan. Het feit dat de energie tot op dit punt uitgezuiverd is en deze prachtige wezens zich kunnen verbinden met ons leven hier op aarde is dus zeer bemoedigend. En dit is slechts het begin. De kiem van het nieuwe leven wordt vanuit het universum overgedragen en ingeplant in ons bewustzijn. Deze kinderen zijn daar het voorbeeld van.

Wat vertelde hij me nog meer????
Hij laat me weten dat hij structuur nodig heeft in zijn leven. Een consequente opvoedingsaanpak is onontbeerlijk om hem in zijn energie vast te houden. Zijn kern is nl zo wijds dat hij snel over grenzen heen kan gaan. Hij ziet geen gevaar, alles is interessant en dient onderzocht te worden. Een heel nieuw leven als speelterrein..als dat geen uitdaging is voor een ziel als dit. Ons collectief bewustzijnsveld is nog niet zo snel als dat van hem, hij zal dus regelmatig tegen frustraties oplopen, omdat alles zo langzaam lijkt te gaan. Begeleiding hierin is zeker nodig. Ook t.a.v verdeling van speelgoed enz. Hij zal niet snel begrijpen dat zaken hier nog niet van iedereen zijn.
Veel rust heeft hij nodig..niet zozeer slaap. Maar wel kunnen uitrusten op een veilige, lichte, warme plaats met zo min mogelijk invloeden van buitenaf.
Hij wil niet afgeschermd worden, maar moet juist naar buiten toe om de energie te kunnen voelen en integreren. Dat kan soms zelfs pijnlijk aanvoelen, daardoor kan hij huilerig zijn of " lastig". Als ik aan hem vraag of dat niet vervelend is voor hem, hoor ik hem hard lachen. Hij laat mij zijn kracht weer voelen en ik weet meteen dat wij dit wel zo vertalen, maar dat deze ziel voor hetere vuren heeft gestaan, dus het gewoon als iets noodzakelijks ziet van voorbijgaande aard en er daarom ook niet mee zit. Part of the deal zeg maar….
Extra hulp en begeleiding is WEL op zijn plaats, op een liefdevolle manier. Hij laat me meteen zien dat hij er al lang voor gezorgd heeft dat dit zeker het geval zal zijn..anders had hij de stap niet kunnen zetten naar deze plaats. 
Kortom dit ogenschijnlijk kleine jongetje heeft via zijn zielsprogramma zijn hele leven al uitgezocht en in beweging gebracht. Zijn kracht is aanwezig en sterk. Hij heeft enorm veel zin in het hele gebeuren. Maakt onderdeel uit van een netwerk van precies dezelfde wezens die onderling met elkaar verbonden zijn en elkaar ook kunnen voelen. Zij wisselen op diep niveau ervaringen uit met elkaar en houden elkaar in balans. Ze zijn wat dat betreft niet eens zozeer afhankelijk van ons. Ze hebben veel energie meegenomen waar zij hun eigen motor op draaiende kunnen houden.

Hij bedankt ons mensen omdat we zoveel potentieel licht klaar gezet hebben voor de toekomst. Dat dit ook een van de redenen is om te komen. Omdat wij niet het vermogen hebben om al dit potentieel te verwerken en zij dit wel kunnen. Dat zij een beter overzicht hebben over collectieve verdelingsvelden van welke aard dan ook en dat het nu juist de bedoeling is dat deze krachten ook hier op aarde gaan ontwaken.
Hij keert dus op een liefdevolle manier het proces om. Zij zijn de sterkeren van deze wereld, niet wij. En hij heeft gelijk. De energetische kracht die in zijn celbewustzijn zit is niet te evenaren door ons mensen.
Ik kan niet anders voelen dan een diep respect voor dit nieuwe leven en heet hen van harte welkom in ons midden.

Als ik verwoord wat ik ervaar, valt voor zijn moeder alles op zijn plaats. Zij heeft dit alles gevoeld maar niet kunnen benoemen en is opgelucht dat het naar buiten komt.

Ik wil dit met jullie delen, omdat ik hoop dat dit herkenning oproept bij ouders op deze wereld die ook zo'n kindje in hun midden mogen verwelkomen. 
Hidde heeft alleen wat dit betreft dus al zijn kracht neergezet…prachtig!!!!!!!

Print Friendly, PDF & Email