Sterrenkind Joline

Sterrenkind Joline

Ik ben aan het werk met Joline, een lief sterrenmeisje van 19 jaar, zusje van Rosanne, beschreven in de waarneming van Vlinders.

Als ik tegenover haar zit wordt er heel veel licht vrijgemaakt in haar bewustzijn. Naar achteren toe ontstaat er een stroom van wit licht. Een wit pad volgend komen we bij een splitsing uit. Het pad splitst zich op dat punt in drie richtingen. We horen kinderen zingen. Als we rechtdoor lopen dan komen we in een prachtige ruimte waar vele kinderen bij elkaar zijn. Van allerlei leeftijden. Kleintjes zitten bij grotere kinderen op schoot. Het is zo'n serene ruimte, liefdevol gaan de kinderen met elkaar om. Ze zingen met elkaar een prachtig lied. Een hemels lied. De trillingen komen vnl. vrij uit hun harten en zweven als ijle, kleurrijke klanken in de ruimte rond. Ieder kind omringend met een regenboogveld van helende energie. Als we in de rechtergang kijken zien we een witte trap die naar de hemel leidt. Langs die trap komen engelen afgedaald. Ze verbinden zich even met het kindergezang en dalen dan af via de linkergang de diepte in. Hun vleugels verspreiden een zachte gloed. Hun harten " zoemen" een hemels lied, waardoorheen de stemmen van de kinderen nog steeds klinken. De engelen zijn op zoek naar andere kinderen. Kinderen die onder verdrietige,traumatische omstandigheden overleden zijn op aarde. Steeds komen er engelen terug omhoog uit de linkergang en dragen dan kinderen in hun armen mee. Deze kinderen worden in de ruimte gebracht waar de andere kinderen zingen. Ze worden op schoot gelegd, gekoesterd en liefdevol toegezongen. Het wordt al snel duidelijk dat de kinderen helingliederen zingen. Die de nare ervaringen uit het bewustzijn van de kinderen weghalen/ wissen. Ze worden opgenomen in dit hartenlied en de regenboogtrillingen wassen hun energieveld schoon. Ook zie ik engelen op bepaalde tijden kinderen ophalen en meenemen in de rechtergang. Ze gaan naar boven, naar het licht. Boven de ruimte waar de kinderen zingen ontstaat een gouden zon. Deze zon geeft ongelooflijk veel liefdevolle warmte af. Die alle harten letterlijk verwarmen kan. Dan beginnen de kinderen harder te zingen. Hun klanken stijgen op naar de gouden zon, vermengen zich met deze energie en beginnen zich te verbinden met elkaar. De engelen komen er bij staan en maken de energie uit de zon los. Met kracht stroomt het terug door de middelste gang. Naar Joline, naar ons. Haar aura licht helemaal op en de prachtige energie vermengt zich met haar bewustzijn. Op een heel diep niveau worden de helingklanken verbonden met haar hart. En er wordt gezegd dat de liederen van de zingende kinderen door haar heen de wereld ingebracht gaan worden. Het is zo prachtig, het ontroert me enorm. 
Moet Joline daar iets speciaals voor doen? Eigenlijk niet. Haar zielsprogramma loopt synchroon met de nieuwe tijd. Ze mag en kan gewoon zijn wie ze is. Door haar heen zullen de onhoorbare klanken van heling hun werk verrichten. Waar ze ook gaat of staat zal deze energie met haar mee gaan en zich in de wereld verspreiden. Zomaar overspringend in het hart van een" toevallig" passerend mens. Een kind in een straat, tram of bus. Het zal zich allemaal vanzelf voltrekken.
Een prachtig voorbeeld hoe Nieuwetijdskinderen van hun generatie ook al bezig zijn om de energie te veranderen en te beïnvloeden. 
Er is binnen het gezin van Rosanne en Joline veel begrip voor wie zij zijn en daarom komen deze trillingen ook zo prachtig tot hun recht. 
Bedankt Joline, Rosanne, Marieke, Marjolein en Theo dat jullie al zoveel jaren met elkaar een stukje lichtwerk helpen realiseren en dat ik getuige mag zijn van de wondere processen die zich hierin mogen voltrekken.

Print Friendly, PDF & Email