Voor alle Sterrenkinderen

Voor alle Sterrenkinderen

Voor alle sterrenkinderen die geboren worden in deze wereld.

Laat je niet ontmoedigen als je deze wereld niet herkent.
Laat je niet ontmoedigen als deze wereld jou niet herkent.
Je bent een kind van het universum. Een verdwaalde ster. Geboren in een moeilijke tijd. Een tijd die vervuld is van veranderingen. Een tijd die in beweging gebracht MOET worden. Als er niemand is die de beweging aan wil brengen, dan zullen de sterrenkinderen het moeten doen. 
Veel sterrenkinderen weten van zichzelf niet dat ze sterrenkinderen zijn. Ze groeien op en voelen zich onbegrepen, verdwaald in chaos en verdriet. Maar nu de sterrenpoort ontsloten is kunnen de sterrenkinderen gevoed worden door de kracht van het heelal. De adem van de kosmos. Veel sterrenkinderen zijn uitgeput. Ze hebben hun krachten gegeven aan deze wereld en zijn vermoeid. Vermoeid tot op het bot. 
Maar de weg naar huis is ontsloten en de reis is bijna ten einde. De prachtige kenmerken die in de aura aanwezig zijn komen tevoorschijn en laten zien dat je werkelijk een sterrenkind bent. Het is een teken van het universum. Een geboorteproces. Innerlijk kun je jezelf niet meer verzetten. Je eenzame proces tussen zielen die je niet willen kennen zoals je werkelijk bent, loopt ten einde. Je bent een juweel in een modderpoel. Een edelsteen in het moeras. Een lichtkiezel op het strand. En je begint op te lichten. Eerst aarzelend, maar dan steeds stralender. Nu het sterrenlicht ontsloten is begin je te groeien. Je kleinheid verdwijnt. Je straling neemt toe. Laat je vinden. Verstop je niet meer in de ondergrondse kelders van het aardebewustzijn. Een stoet van lichtengelen is op zoek naar jou en graaft zich door de verharde lagen heen. Men weet dat ergens onder het eelt van jouw tijd, die fonkelende schittering aanwezig is. Je wordt opgediept uit de lagen van de tijd en in de volle zon gelegd. Je wordt verwarmd, gekoesterd en bemind. Jouw schittering mag de omgeving verlichten. Je wordt opnieuw geboren en gevoed door de Moeder van het Leven zelf. De adem van de tijd blaast je nieuw leven in. De stromen van voorbije momenten hebben je gevormd en geslepen. En je nog mooier gemaakt dan je al was. Door jezelf in de bedding van de tijdsstroming te laten leggen, hebben vele stromen door je heen kunnen spoelen. Zodanig dat de innerlijke kern de schoonheid in de uiterlijke vorm weerspiegelt. Je straalt nu werkelijk naar alle kanten en velen op deze aarde kunnen de puurheid in deze schittering nog niet aan. Daarom probeert men stoflagen over je heen te gooien, zodat je schittering minder opvalt. Men probeert je te begraven en je te vergeten. Maar jij kunt niet vergeten worden, want je bent en blijft een kind van de zon, van de sterren en de maan. Je bent een kosmisch wezen, dat nooit sterven kan. En in deze tijd wordt je heel voorzichtig uitgegraven. Alle stoflagen worden weggepoetst. Dat wat zijn valse schijn over je heen legt wordt verwijderd uit je omgeving. En jij durft de schoonheid van dat wat tevoorschijn komt nog niet te zien. KIJK mens van deze aarde, kind van de sterren, gids van het heelal en durf te zien wie je werkelijk bent. Laat niemand zijn sluiers over je heen draperen om je schijnsel te temperen. Breek dwars door de duisternis heen naar buiten toe en maak je sterk. Je bent nodig in deze tijd en wordt opgeroepen om je sterrenkracht in te zetten voor deze wereld. Een wereld die jou verguisd heeft, beschadigd en begraven. Maar een sterrenkind blijft de liefde van het universum met zich mee dragen, die liefde kan niet begraven nog beschadigd worden. Die kracht breekt los vanuit de kern en stroomt uit. Die beschadigde wereld in, als een helende kracht. 
Sromen van verdriet breken uit je los, machteloze pijn, schaamteloze woede, helend licht. Want jouw verdriet, pijn en woede hebben zich nooit vastgezet in anderen. Je hebt dit alles in jezelf opgeslagen en verhinderd uit te stromen. En nu mag het naar buiten. Bevrijd jezelf van deze verborgen poelen en koppel er je liefde aan. Zodat het in andermans pijn, onmacht en verdriet kan overstromen en alsnog kan werken als een helende kracht.
De sterrenkracht zal zuiverend werken. De sterrenkracht zal je in balans brengen. De sterrenkracht zal je optillen en dragen door je tijd. De sterrenkracht mag eindelijk ontwaken en jouw eigenheid verlichten. Blijf trouw aan jezelf en aan het licht. Blijf trouw aan het Plan van verandering en groei. Ontwaak in je sterrenbewustzijn en neem deel aan de kosmische uitwisseling. Adem sterrenlicht in en uit. Vul je omgeving op met de adem van de nieuwe tijd en wordt krachtiger dan je ooit geweest bent.

 


Je bent niet alleen.

Print Friendly, PDF & Email