Sterrenkind Guus

Sterrenkind Guus

Guus ( 8/9 jaar oud, uit Montfoort) komt binnen met zijn moeder. Hij straalt helemaal. Hij heeft zelf om een heling gevraagd omdat hij voelt dat het nodig is en dit klopt. Ten eerste voor hem zelf, maar zeker ook voor dat wat hij hier op de wereld komt doen.
Ik breng zijn energie in balans. Een schitterend pleïadisch lichtwezen komt binnen in zijn aura. Hij straalt zachtblauw en lila licht uit. Dit licht wordt volledig opgenomen door alle lichtcellen die in Guus zijn bewustzijn aanwezig zijn. 
Mij wordt verteld dat Guus tot een heel bijzonder netwerk behoort. Hij is een engelkind, een sterrenwezen, vol van liefde voor deze wereld. Het is elke keer weer ontroerend om te mogen voelen hoe diep zijn liefde is. Zijn cellen laden op en gaan steeds helderder stralen. De tinten wit, lichtblauw, en lila flitsen door mijn handen heen. Zijn aura wordt steeds transparanter en meer vloeibaar. Zijn energieveld begint op water te lijken. Energetisch water dat uitvloeit in de wereld. Het is inwijdingslicht. De aarde ondergaat dit jaar een enorme transformatie. Veel zielen zullen verhuizen naar andere lichtafstemmingen. En Guus is een inwijdingskind. Hij is in staat, samen met de andere kinderen die tot zijn netwerk behoren om de aarde deze inwijdingstrilling mee te geven. En met deze trilling in te werken op het bewustzijn van de vele mensen op deze wereld die dit hemelse water in hun hart durven te ontvangen. Als een zegening.
Zijn moeder zit stil te luisteren. Achter haar komt een lichtwezen staan, in rozelila. Ik mag hen vertellen dat er in de omgeving waar zij wonen ook een transformatiespiraal ( zie waarnemingen) opgebouwd gaat worden. Vanuit die spiraal worden engelenkamers gevormd. De kamers zullen in de energetische lagen van hun innerlijk huis rustplaatsen bieden aan de vele zielen die de transmissie van dit jaar zullen meemaken. Ik zie het lichtdeel van Guus zijn moeder loskomen, ook volledig in het rozelila gekleed. Zij draagt een schaal in haar handen, in die schaal zit geurend lila water. Met deze vloeistof worden de kamers gearomatiseerd. Een zachte liefdevolle gloed begint zich in de ruimtes op te bouwen. In het midden van de ruimtes staat op een sokkel een enorm lila kwartskristal. Alle trillingen die vrijkomen van allen die in deze ruimtes gaan verblijven zullen door dit kristal gereinigd worden en aan het licht opgedragen. Zij mogen opstijgen naar de kosmos en van daaruit in de meest haalbare gezuiverde vorm terugkeren naar het kristal. Om vervolgens vanuit het kristal weer de engelkamers in te stromen.
In het innerlijk huis van Guus zie ik een regenboogspiraal. Vanuit deze spiraal zullen de kinderkamers ontstaan. Engelkamers van licht en energie waar kinderen bij elkaar komen om te spelen en te zingen. Vanuit deze regenboogkamers zullen zij de andere engelkamers mogen betreden. Om allen die in dit energetisch overgangshuis aankomen een stukje ontspanning en blijdschap te kunnen bezorgen met hun pure blijdschap en liefde.
In alle ruimtes heerst een serene rust. Prachtige bloemenvazen staan er met bloemen in de meest denk – en ondenkbare kleuren en vormen. Die op hun beurt ook weer geuren, kleuren en klanken uitstralen en de ruimtes met hun liefde vullen.
Zo worden er in de vele engelenkamers van deze tijd prachtige meditatieplaatsen vrijgemaakt waar de duizenden die in deze tijd over zullen gaan naar een nieuwe dimensie in zullen vertoeven. Dat zullen zielen zijn die daadwerkelijk nu de aarde gaan verlaten, maar meestal zijn het zielen die de aarde al verlaten hebben. Die vanuit de astrale werelden op weg zijn naar de overstap en inwijdingsstations.
Guus begint steeds meer te stralen, hij ligt ontspannen onder mijn handen en vindt het jammer als de tijd voorbij is. 
Gelukkig beseffen zijn ouders heel goed welk een bijzonder kind zij in hun midden hebben. 
Ik wens Guus en alle anderen in zijn netwerk een " gezegend" leven toe. 

Print Friendly, PDF & Email