Bemoediging

Bemoediging

Deze bemoediging is uitgesproken tijdens de bijeenkomst van Center of the Soul op 9 januari 2008.


Dit is een klein onderdeel van alles wat er op deze bijeenkomst gebeuren mocht. Een ander deel heb ik verwoord in het stukje


Andere woorden en energiestromen hebben de mensen die aanwezig waren op diep niveau geraakt en zullen via hen de wereld in gedragen gaan worden. Dit handelde vnl. over de aanwezigheid en komst van de vele sterrenkinderen onder ons.


 

Er komt op dit moment een Engel achter je staan. Hij wil er graag op een liefdevolle manier op je instromen. Hij komt het Nieuwjaars licht brengen. Een klein geschenkje uit de hemel. Je mag je handen, als je dat wilt, openen en de lichtstralen die nu ook uit je handen loskomen, gewoon de ruimte in laten vliegen. Er komt heel veel witgoud licht uit de handen vrij. Wat kun je met dat licht doen? Je kunt dit licht doorgeven. Net zoals de Engel die achter JOU staat, kan jij jezelf in je Engelgedachte verbinden met iemand of een situatie die dit licht heel goed kan gebruiken. Ook onze dieren vragen hierom. Ga je de verbinding al voelen? Blijf wel in je eigen middelpunt staan en laat je niet in de situatie of in de energie van die desbetreffende persoon trekken. Blijf bij jezelf. Neem hier even rustig de tijd voor en straal dan in. Misschien kom je bij je huis uit dat ingestraald moet worden. Misschien sta je op een gegeven moment wel achter jezelf. Het kan allemaal, niets is gek. Het doet zich voor en het mag. Probeer de energie die je ontvangen mag helemaal door je heen te laten stromen. Diep, diep de aarde in, alsof er in het centrum van de aarde een Lichtend Meer aanwezig is, een Engelmeer. Waar de prachtige stroom van kracht en bemoediging naar toe mag stromen. Maak jezelf tot een kanaal van dit licht. Alsof je in volledig vertrouwen met je eigen kracht, de Engelkracht, de universele kracht, de stroom van bemoediging over mag brengen naar het hart van de aarde. Zodat het hart van de aarde deze kracht kan opnemen en het weer kan laten verdampen naar de oppervlakte.. Deze stroom van Engellicht zal gedurende het hele jaar blijven stromen. Door u heen. U, die als kanaal voor het universele licht op deze aarde geboren bent. De prachtige energie die u mag overdragen aan het leven zelf, het levende hart van Moeder Aarde, kan er alleen maar gebracht worden als u van binnen overtuigd raakt van de levenskracht die in u huist. Een stukje van deze stroom, een onderdeel van licht mag u plaatsen in uw eigen hartchakra. Alsof er in uw hartchakra een Engel van licht mag opgloeien. In verbinding met het Engelmeer in het hart van de aarde. Zodat er een weerspiegeling plaats kan vinden. Een reflectie van kracht. In het Universum, heel ver hier vandaan, zijn er de afgelopen maanden ongelooflijk veel lichtdeeltjes ontstaan. Ze zijn allemaal naar elkaar toegetrokken en vormen in het Universum zelf een krachtige vlek van licht. Een poort, een opening naar weer nieuwe dimensies. Door deze energie heen stroomt een lichtende kracht die door de Engel die achter u staat opgevangen wordt. Die naar uw hart overgebracht wordt en via uw bewustzijn door stroomt naar het hart van de aarde. De lichtdeeltjes zijn verbonden met diverse stromingen van leven. Al deze levensvoorwaarden zijn als nieuwe kleine scheppingsdeeltjes verwerkt in deze stroom. In de komende jaren zal deze stroom van licht steeds door de kern van de aarde heen stromen. Door het Engelenmeer heen. En het zal kleine, creatieve, kleurrijke, levenskracht dragende energiedeeltjes meebrengen vanuit het Universum. Deze deeltjes zullen in staat zijn om de evolutie van de aarde een positieve wending te gaan geven. U begrijpt dat deze stroom houvast moet kunnen vinden in het bewustzijn van de aarde zelf. Wel vrienden, het houvast is er. U hebt met elkaar zo lang gewerkt aan het openen van dit innerlijke meer dat het nu eindelijk in gebruik genomen kan worden. In dit meer zullen alle levenskracht dragende deeltjes van energie worden opgeslagen. Vanuit dit meer zullen kanalen van kracht naar het oppervlakte van de aarde uitstromen en de aarde voorzien van nieuwe scheppingsimpulsen. De aarde gaat steeds meer inschuiven in het oorspronkelijke scheppingsplan. Weliswaar zijn de voorwaarden na al deze eeuwen iets veranderd, maar dat maakt niet uit. Alles is veranderlijk in zichzelf, ieder moment van elke dag. De plannen worden bijgesteld. De energiestromen niet; die zijn nog steeds hetzelfde. Want een energiestroom is slechts een stroom doordrenkt met levenskrachtig licht dat op allerlei mogelijke manieren veranderingen en bewegingen aan kan brengen, maar vooral vormkracht mag brengen. En vormkracht is nodig om de nieuwe gedachtes, de nieuwe voorwaarden die u met elkaar bedenkt voor de nieuwe tijd bestaansrecht te kunnen geven. Daarom is het Engelmeer in het hart van de aarde van bijzondere waarde. Want alle licht dat opgeslagen wordt in dit meer, zal gebruikt worden om vanuit de kern van de aarde de vormen te helpen cre

Print Friendly, PDF & Email