Michael spreekt

Michael spreekt

Geliefden.

Vanuit het Centrum van Kracht en Bezieling wil ik u deze woorden meegeven.

We zijn met elkaar een lange weg gegaan. In stoffelijke materie uitgedrukt was het zelfs voor velen van u een pijnlijke weg. Verwarrend en lang.
Vanuit uw Centrum van Licht bezien staat u standvastig op uw pad. We zijn dichter bij elkaar dan u beseft. We zijn als het ware steeds meer met elkaar versmolten geraakt. En tijdloos in elkaar verweven.
Door uw toedoen is het, uw fysieke aanwezigheid op aarde, dat we de draden van licht kunnen verbinden met de kern van uw wereld.
Het lichthart van uw wereld is diep verbonden met het Al Bewust Zijn. Zoals wij allen weten in de eigen kern.
Door af te dalen in oude patronen en er vernieuwend in te staan kunnen we de verbindingslijnen omzetten in hogere frequentiekoorden. Alles draait om klank en toon. De toonzetting van onze samenwerking is heftig en doordringend. Waar wij verschijnen blijft niets gelijk het is. Uw naam en de mijne zijn verbonden in de toonzetting van het veranderende leven. Doorstroming en beweging. We maken koorden los die vastgeroest in oneindige cirkels van energie zichzelf blijven herhalen.
Rondom de valse akkoorden is veel illusionair licht gegroeid. Verdichtingen zijn om de originele klankpatronen gesponnen en verbergen de werkelijke toonzetting. 
Het Michaëlslicht, dat ten onrechte op uw wereld als het licht van de strijders wordt gezien, breekt door de valse akkoorden heen. Maakt de verdichtingen transparant en lost de illusies op. Helderheid is waar het om gaat. Uitfiltering van dubbelzinnigheden.
Wij staan op een keerpunt. Onze samenwerking verandert. Wordt nog intenser, omdat we zodanig met elkaar verweven zijn dat de kracht als vanzelfsprekend groeit. We staan midden in het oog van de storm. De verandering. En besturen de winden van de tijd.
Houd moedig vol mijn geliefden, want ik zeg u dat uw inzet van grote waarde is. We brengen met elkaar deze wereld omhoog naar het licht, ofwel naar de transparantie waarin het in eerste instantie vertoefde. Vanuit transparantheid kan er verandering komen. Neutraliteit. Niet te veel programma's door elkaar heen lopend. Op dit moment worden de tijdslijnen uit de knoop gehaald. Misschien moeilijk te begrijpen, maar we halen de DNA strengen van uw wereld uit elkaar en rangschikken hen opnieuw. Vanuit verschillende richtingen worden er nieuwe patronen toegevoegd en oude verwijderd. Uw DNA wordt uitgeklopt en ververst met kosmisch zuurstof.
De sterrenpoorten en hogere dimensies worden aangesloten en dat zorgt voor een geheel nieuwe energie. Nog tijdens dit leven beginnen er verschillende werelden door elkaar heen te ontstaan. Allerlei dimensies die door elkaar heen lopen en ogenschijnlijk elkaar niet raken. Dat is even nodig om de juiste rangschikking te creëren.
Energetisch gezien zetten we bepaalde programma's buiten de driedimensionale tijd zodat deze programma's gekoppeld aan uw wezen zich gemakkelijker kunnen ontvouwen. Uw lichaam is gebonden aan tijd, uw geest niet. Door u geestelijk vooruit te zetten op uw tijdslijn van NU kan uw stoflichaam de weg naar het nieuwe beter volgen. Uw wil is het die u vooruit zet, uw wens en uw liefde. Daardoor zullen er minder hindernissen zijn. De oude patronen zullen hun magnetische inwerking op uw bewustzijn verliezen en daardoor kunt u tot meer creatie komen. De energie poorten naar het verleden worden verzegeld voor uw aardse beleving. Zodat u meer rust krijgt en uzelf beter kunt richten op de verankering van Het Nieuwe Licht.
Vrienden, ik zal energetisch achter u staan. Nog even " achter" blijven zelfs, om allen die nog niet in dit proces aanwezig zijn te activeren en te motiveren dezelfde weg te gaan. U draag ik echter verder op de tijdsgolf. 
Ik zet u vooruit op het pad van Licht. Ik ben bij u in alle frequenties van Zijn. U hoeft maar aan mij te denken en de vibraties van mijn liefdevolle hart zullen u doorstralen en in balans brengen waar u zich ook bevindt.
Het lichtkoord in uw bewustzijn is rekbaar. Overstijgt tijd en ruimte. Zal in U zijn waar u zich ook bevindt. 
Zo zijn er in uw bewustzijn ook andere frequentiekoorden. Door mijn bewustzijn heen bent u verbonden met het collectief van alle Engelvelden. 
Ik wil u bedanken voor de zeer intense samenwerking. Ik wil u omvatten in mijn licht en u doorstralen met mijn kracht.
Geliefd wezen van mijn hart, Ik houd van U. 
En wens u een voorspoedige reis…..
Vanuit het levenskoord, wordt een hart van zonnig licht geboren dat u omstraalt tot in uw diepste Zijn.
U bent waarlijk het licht voor deze wereld.

Michaël.

Print Friendly, PDF & Email