Maak jezelf vrij

Maak jezelf vrij

Je hebt hard aan jezelf gewerkt. Met overtuiging, van binnenuit. Je weet dat je niet meer had kunnen doen, je hebt je totaal ingezet voor deze verwezenlijking. Je hebt duidelijke keuzes gemaakt, je bent niet bang geweest om fouten te maken, Je hebt radicale beslissingen durven nemen.  Je hebt los durven laten. Je hebt je vertrouwen behouden.

Dan wordt het tijd voor de volgende stap.
Je hebt nl. respect verdiend door te laten zien dat je inderdaad met volle overtuiging een keus gemaakt hebt. En in iedere geleding van het leven is het dan zo dat je dit weerspiegeld krijgt. Hoe raar het ook mag klinken, maar tot in de duisterste lagen van bewustzijn bestaat er een vorm van respect die heel natuurlijk afgedwongen kan worden, door uit te stralen wat je werkelijk wilt zijn. Het kwaadste kwaad of het hoogste goed, dat maakt niet uit. Door met overtuiging te kiezen, laat je zien wat je waard bent en in dat wat je waard bent bouwt zich energie op. Deze energie straal je vervolgens weer uit en dat roept reacties op.

Door alle lagen van bewustzijn heen is NU bekend waar Jij voor staat. Of je duidelijk bent of niet. Of je doorzettingsvermogen hebt of niet. Je straalt werkelijkheidswaarde uit. Dat is o.a. een van de redenen waarom je zielsdelen uit parallelwerelden naar HIER gekomen zijn. 
Dat is ook de reden waarom vele astrale en laag afgestemde parallelwerelden de zegels op de poorten hebben verbroken en de toegangswegen naar onze wereld hebben vrijgegeven.
Met andere woorden; daar waar we zo hard aan gewerkt hebben is niet onopgemerkt gebleven. Het  heeft respect afgedwongen in alle dimensies van bewustzijn. Vele zielen krijgen daardoor de gelegenheid om op eigen kracht naar de voor hen bereikbare punten toe te gaan. Onze tijd van NU is energie aan het uitzenden op grote schaal en deze energie roept alle gekluisterde, afgedwaalde zielen naar huis.

De duisternis geeft toe dat er een onherroepelijk punt is bereikt. Soms nog tegen hun zin in wordt dit toegegeven. Maar men kan er niet aan voorbij.
Door zo massaal onze energie te richten op vooruitgang en verandering is de weg vrijgegeven.
Dat betekent dat je op dit punt van LEVEN geestelijke onschendbaarheid aan kan vragen. Zodat je inderdaad vrijuit en onbelemmerd kan gaan werken aan dat wat nodig is. Dat betekent dat lagere zielsdelen die net vrijgegeven zijn niet direct beïnvloed mogen worden in hun keuze door de duisternis.
Dat betekent dat Jij de vrijheid krijgt om jezelf en je zielsdelen in een veld van onschendbaarheid te trekken, waardoor er in alle rust en vrijheid belangrijke keuzes gemaakt kunnen worden.

Hoe vraag je die onschendbaarheid aan?
Simpel door er aan te denken. De intentie volstaat.
Misschien door gebruikmaking van de volgende woorden.

Ik vraag in respect en vrijheid om ruimte
Ik vraag in vriendschap om kracht
Ik vraag in oprechtheid om rust.
Laat mij in vrede werken aan en met mijzelf.
Stoor mij niet.
Plaag mij niet
Laat mij ZIJN wie ik BEN.
VRIJ en ONGEBONDEN.

Doorstraal jezelf met het licht van de driekleurige blauw violette zilveren vlam. 
Visualiseer een goud roze kern in je hartchakra, die van binnenuit opgloeit en steeds bredere stralen van licht uitzendt.
Zie jezelf rechtop staan, met wijd gespreide handen. Krachtig en zelfverzekerd.
Gebied alles wat storen op je inwerkt van je weg te gaan en je met rust te laten.
Weet jezelf omring door de engelen en het witte licht.
Haal diep adem en blaas rustig licht en vrede uit. 
Leef in  harmonie met jezelf en het leven. Forceer niets, maar wacht ook niet te lang af.
Straal onafhankelijkheid en neutraliteit uit. Wees niet te streng of te zacht voor jezelf.
Breng balans aan in alle facetten van jouw leven en geniet er van………

Print Friendly, PDF & Email