De wedergeboorte

De wedergeboorte

Deze prachtige waarneming wil ik graag met jullie delen.

Hoog in de hemel begon er een heldere ster te stralen. De ster werd een poort. En de poort werd omvat door twee wezens. Een mannelijk wezen en een vrouwelijk wezen. Ik noem hen Maria en Jozef. Achter de poort begon een helder licht te schijnen. Dit licht omstraalde Jozef en Maria. Zij smolten samen en tussen hen in werd een kindje geboren. Een lichtend kindje.
Dit kindje werd heel teder omvat en gekoesterd. Er ontstond een pad naar de aarde. Eigenlijk ontstonden er vele paden. En niet zozeer naar de aarde zelf, maar naar de harten van mensen die op deze aarde wonen. Via deze paden straalden Maria en Jozef het licht van het kind over. De harten van vele mensen openden zich en toen ze ver genoeg geopend waren en er liefde zichtbaar werd in de kern hiervan werd het kind er in gelegd. Als in een kribbe. Een kribbe van kristal. Omvat door gouden stralen van de hemelse zon. Het kind smolt samen met het hart van deze mensen. Het licht van dit kind verbond zich met hun bloed, hun ademhaling, hun leven. Als een geschenk vanuit de hemel werd dit lichtkind overgedragen en verbonden met het hart van de Aarde zelf. In de kern van de Aarde zag ik het hart oplichten. Ik zag weer de kristallen kribbe en het gouden licht er om heen. Ik zag aardse moeder en hemelse vader over de kribbe buigen. Het kind werd er uit gehaald en omhoog getild naar de Zon. De Bron van het leven zelf.
De stralen van dit kind stroomden over in de netwerken. In het Bethlehemgrid. Dit grid doorkruist de hele wereld. Is verbonden met heilige plaatsen en belangrijke kruispunten. Overal in de wereld zag ik het Bethlehem licht opstralen. Engelen daalden af.
Ook zij hadden kinderen aan de hand. De kinderen droegen tussen hun handjes kleine kristalletjes. Als lampjes. De lampjes werden in de hemel van de aarde geplaatst. Als kerstlichtjes van hoop en vrede hangen zij aan het firmament. Onzichtbaar voor aardse ogen, voelbaar voor aardse harten. En toen daalden de kinderen af. Langs witgouden trappen. Naar het hart van de aarde. Wachtend op hun tijd om weer geboren te worden op deze planeet.
Kerstlicht, wedergeboorte, hoop.
Een nieuw kind is ons gegeven. 
Het nieuwe licht staat klaar.
Zo duidelijk en helder als de ster van Bethlehem zelf. 
Als je dit invoelt dan merk je dat deze ster ook in jouw hart geboren wordt.
Open de kribbe in jouw eigen heiligdom en laat het licht van de Vader/Moederbron indalen tot in je diepste kern.
Hef het kind op naar de ZON en voel je bemind en gekoesterd.
Samen maken we het waar.
Alle wezens van de hemel en aarde die van goede wil zijn werken hier aan mee.
Is het geen prachtig beeld.
De wedergeboorte van ons allemaal.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email