Het inrichten van de Koningszalen

Er begint steeds meer licht door te sijpelen naar de kern van de aarde. In deze nieuwe energie worden er meer en meer ruimtes gecreëerd die toegankelijk zijn voor velen.
Zo kreeg ik vorige maand dit prachtige beeld te zien. 
Geruime tijd geleden zag ik in een visioen een stoet van engelen afdalen naar de kern van de aarde. Dat was werkelijk een prachtig gezicht. Er werd me verteld dat ze een enorme werking aan gingen brengen en als er op dat gebied iets te melden was dat ik het dan te zien zou krijgen. Dat gebeurde vorige maand tijdens een bijeenkomst in Hazerswoude.
Ik daalde af, de aarde in. Er was een liefdevolle begeleiding om me heen. Onderweg begon het steeds lichter te worden. Ik zag ergens in de diepte een prachtig gebouw. Heel groot, met rijke bordessen, pilaren om het dak te stutten enz. Ik ging naar binnen en daar werd ik rondgeleid in immense zalen. De zalen waren werkelijk meters en meters hoog. Prachtige ramen zaten er in de zalen. Binnen was het licht en helder. Ik zag overal rijk gedekte tafels staan. Bijna overdadig, en toch stijlvol aangekleed. In welke zaal ik ook binnentrad, overal stonden deze tafels. Er werd me getoond dat deze zalen de Koningszalen worden genoemd. Omdat ieder mens levend op aarde in zijn hart een koning of koningin is. Het maakt niet uit hoe iemand op aarde geleefd heeft en onder welke omstandigheden, men is een koning in de kern van zijn eigen hart. Die Koninklijke energie mag weer geboren worden in dit hart. Met andere woorden, mensen mogen zich meer en meer gaan herinneren wie zij werkelijk zijn. En dientengevolge zich ook gaan herinneren wat zij nodig hebben om koning te kunnen zijn. Daarom zijn deze zalen er gekomen. Zielen die op aarde sterven, al is het in de meest armoedige omstandigheden worden opgehaald door de gidsen en engelen en naar deze ruimtes begeleid. Ik heb gezien hoe iemand stierf op aarde, uitgemergeld en armoedig. Hoe hij vervolgens werd opgehaald en naar “ beneden” werd gebracht. Hoe er onderweg een transformatie plaats vond. En hoe dichter hij bij de koningszalen kwam, hoe meer zijn bewustzijn zich vormde naar degene wie hij in de kern werkelijk was. Op het moment dat deze ziel de Koningszaal betrad en aanschoof aan de rijkelijk gevulde dis, was hij zijn kleinheid, armoedigheid kwijt. Op dat moment kon hij plaats nemen aan de tafel en met de anderen die hier ook aanwezig zijn van gedachten wisselen.
En dat is ook de bedoeling van deze zalen. Ze mogen een ontmoetingspunt worden voor de vele duizenden die elkaar hier treffen in hun werkelijkheidswaarde. Als ze hier zijn mogen ze de aardse beslommeringen loslaten en genieten van de zaken waar hun ziel werkelijk om vraagt. Symbolisch in de vorm van heerlijk en vooral genoeg eten en drinken en harmonieus samenzijn. De tijd in deze zalen doorgebracht valt buiten de aardse tijdsbeleving. Men blijft totdat men verzadigd is en gelaafd, zowel geestelijk als lichamelijk. 
Uiteindelijk breekt dan het punt van vertrekken aan. De ziel wordt teruggebracht naar de aarde. Kiest een nieuw leven. Neemt in dit leven de herinnering mee aan deze overvloed en warmte. En zal er vervolgens alles aan gaan doen om ook de omstandigheden op aarde zo te gaan plooien dat dit aan zijn onbewuste herinnering tegemoet gaat komen. Met deze innerlijke “ drive” kunnen de omstandigheden op aarde dan werkelijk anders gaan worden. Omdat me niet langer genoegen meer neemt met de onderdrukking en de armoede. Men eist op waar men werkelijk recht op heeft. Dit zal nog heel wat stof doen opwaaien op de aarde zelf. Omdat zielen de eeuwenlange onderdrukking en uitbuiting niet langer meer zullen accepteren.
Een generatie van krachtige, opstandige zielen zal geboren worden en zijn stem laten klinken. Van binnenuit, uit de kern van de ziel zal dit proces ontstaan. Alleen op deze wijze kan er werkelijk iets veranderen. Omdat men zich verbonden weet, in die verbinding opstaat en de rechten op gaat eisen die bij een koninklijk bewustzijn horen. 
Er moet nog geruime tijd doorgewerkt worden aan de realisatie van al deze zalen. Het is nog niet helemaal af. Er wordt o.a. nog gewerkt aan veilige toegangswegen. Maar dat dit er komt staat vast. Prachtig.

 

De vrede zij met u tot in lengte van dagen.

Print Friendly, PDF & Email