Het blauwe Kristalkleed

Het blauwe Kristalkleed

Nu de blauwe Meester – kristallen wereldwijd geactiveerd zijn, zie je de aansluitingen komen die ons helpen dit licht te dragen. Ik zie de laatste tijd bij mensen het volgende ontstaan.

Over de aura heen hangt een sluier van fijnmazige, filigreine kristaldraadjes. Ieder draadje is op een knooppunt verbonden met een kristalletje. Door dit aan te raken of door er aan te denken gaat het licht in de kristalletjes aan. Een roterende, diamanten kernpunt met een gouden aura er om heen maakt zich vrij. Uit deze kern komt de blauwe uitstraling los, de gloed verspreidt zich door de netwerkjes van kristal en weeft een aurakleed van helder blauw licht in allerlei gradaties. Turquoise voert hierin vaak de boventoon, maar ik heb ook andere tinten blauw gezien. De " blauwe deken" ligt als een beschermende mantel over de aura heen. 
Jullie weten dat al sinds oudsher de mantel van Moeder Maria als een blauwe cape getoond wordt, die om haar heen valt. Het effect van dit netwerk is hetzelfde. De etherische gloed hier van kan niet met de gewone ogen worden waargenomen, maar met onze geestelijke ogen zien we dit wel.
Het netwerk loopt via de aura naar de zenuwknoopjes langs de rug, achter in de nek zit een belangrijk verbindingspunt en midden op de onderrug. Via deze aansluitingen lopen heel fijne, kristallen draadjes door tot in de hersenen, Vooral in de hersenstam komen verschillende draadjes bij elkaar en zij creëren een geheel nieuwe trilling in het bewustzijn. Bij de onderrug worden de draadjes geïntegreerd in het Ikbenpunt in de buik. 
Ook lopen de aansluitingen via een bijzonder patroon omhoog naar de sterren en via de sterren zijn zij verbonden met diverse planetaire afstemmingen.
Vooral het licht van Sirius en de Pleïaden is heel sterk zichtbaar. Het is ongelooflijk mooi om te zien. 
Doordat ons bewustzijn groeit wordt dit alles geactiveerd, maar doordat het geactiveerd wordt is de voeding vanuit de kosmos beter afgestemd op ons, waardoor we groeien enz. enz. 
Stel je eens voor dat dag na dag deze blauwe " cape" om je heen helderder wordt. Dat de uitstraling er van direct op je omgeving afstraalt en het Aquariuslicht hierdoor nog meer ruimte gaat krijgen. Dit licht brengt alles in beweging, creëert doorstroming, verheldering, nieuwe mogelijkheden. Het ruimt op wat vast zit, opent nieuwe perspectieven. 
De pleïadische energie krijgt hierin nog meer bewegingsvrijheid. 
Draag je mantel met eer en gratie. Besef dat je een kind van het licht bent, gedragen door de Moeder van het Leven. Zij is het die in verbinding met Moeder Aarde onze energie draagt en het geboortekanaal voor de nieuwe tijd hierin vrij geeft.
In de aanloop naar de kersttijd toe is dit een mooi gegeven. We worden opgeroepen om er te ZIJN. 
Door er bewust aan te denken en dit te visualiseren creëer jij je eigen mantel van licht. Om je heen gedrapeerd als een sterrenjasje dat zichtbaar maakt dat je werkelijk een sterrenkind bent. Op weg naar de nieuwe tijd.


Ik wil jullie de tekst van een antroposofisch kinderliedje van Karl Schubert in het kader van dit verhaal aanbieden, omdat het zo mooi is, o zo herkenbaar en op hartsniveau verbonden met dit proces.

Over sterren, over zonnen, 
Zachtjes gaat Maria's voet. 
Louter goud uit sterrenbronnen
Brengt zij aan haar kindje zoet.
Schrijdt Maria langs Gods wegen
Hoog door hemellicht omstraald
Weeft zij 't kleed van sterrenzegen
Dat met Kerstmis nederdaalt.

Ik groet jullie vanuit de Bron van al het leven, waar we één zijn en ongedeeld.

Print Friendly, PDF & Email