Michaëlskristallen

Michaëlskristallen

Er vindt deze week weer een grote activatie plaats. Echt geweldig. In de etherische ruimte rondom ons huis zie ik lange wezens in blauwe gewaden. De Ufo's van het Ashtar Command zijn ook nog steeds in de buurt. De wezens plaatsen twaalf enorme kristallen in een cirkel om ons huis heen. Allen zijn hemelsblauw van tint. Ons huis bevindt zich precies in het midden van de cirkel. Dat deel van het huis wat aan de astrale lichtwerelden geschakeld staat begint in kristaltinten op te stralen.. De poorten naar de astrale werelden zijn wijd geopend. In de kern van de Kristallen zie ik een gloeipunt. In violet, goud en zilveren tinten. Zodra de kristallen geplaatst zijn worden zij verbonden met de sterrenpoorten. Vanuit de kosmos wordt er een sterke sterrenstroom aangevoerd. Me name uit dat deel van het universum dat ik vandaag al beschreven heb n.a.v. de sessie van gisteren. De sterrenstroom activeert de gloeikern en ik zie spiralen van licht uit de kristallen loskomen. Onder ons huis zie ik een grote kristallen ring. De spiralen verankeren zich in de kristallen ring. En de ring geeft de energie weer door in de netwerken. Vooral in de Michaëlslijnen. Ik zie het licht doorstralen naar het Hart van Moeder Aarde. Waar een hemelsblauwe kristallen ring geactiveerd is. Ik zie vele lichtwezens samenwerken om dit licht te gronden en in balans te houden. Het flitst alle kanten op. Ik voel de piramidelijnen verbinden. De kracht stroomt door naar Egypte en draagt zich over aan de piramides. Vanuit de piramides breekt een krachtige stroom van energie van onder naar boven door. Het straalt de kosmos in. Maar het geeft ook veel genezende kracht af aan de astrale werelden. 
Ik voel dat deze energie genezing gaat brengen op heel diepe niveaus. 
Het werkt in op de Taal van Het Hart. Op genezing van het Hart, op doorstroming van de levensaderen. Het is belangrijk dat de mensen op onze wereld weer leren communiceren met het Hart. 
Er is een enorme inwerking voelbaar. Het werk zelf is nog niet af. Alles wordt voorbereidt op verbinding. De engel Michaël heeft een afdruk van zijn wezen boven ons huis geplaatst en zijn kracht en bescherming straalt door in alle geledingen. Ik voel het in mijn lijf, in mijn geest en in mijn ziel. Mijn hartchakra krijgt een andere draaisnelheid. Ik voel een enorme samensmelting met Michaël en via hem met het werk dat hiermee verweven is. Ik zie spiralende lichttrappen om Michaël heen. Gouden kristaltrappen. Langs die trappen zie ik wezens van licht afdalen naar het Hart van de Aarde en weer omhoog komen. Alsof zij het Hart van de Aarde geschenken brengen van allerlei aard. Lichtkristallen, kosmische groeten, sterrenstroom.
Wat een prachtige ontwikkelingen. Vandaag al mocht ik bij helingsessies in mensen het Michaëlsnetwerk activeren, een prachtige hemelsblauwe ring om het hart losmaken, genezingslicht aanbrengen. Verbindingen aanleggen naar allerlei richtingen. De hele kosmos werkt mee om de Aarde te helpen genezen van zijn trauma's, om ons te helpen genezen. Wat een verbinding.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email