Een feestelijke viering

Een feestelijke viering

Stel je voor dat je lichtlichaam zich gaat verbinden met de Kristallen Kathedraal die past bij jouw afstemming en belevingsmoment. Je draagt deeltjes van de energie over naar het auditorium van de desbetreffende plaats en je lichtlichaam zal zich opbouwen in het auditorium. Stel je voor dat je werkelijk iedereen om je heen kent op zielsniveau en dat je ongelooflijk blij bent elkander weer te zien. Die blijdschap straal je meteen al uit. Er zijn geen lampen nodig in deze zaal, want de kristallen wanden en ornamenten weerkaatsen die blijdschap in miljoenen stralen, waardoor de hele zaal als vanzelf al feestelijk wordt verlicht. Het licht doet geen pijn aan je ogen, het is gewoon helder licht dat door jouw zielsogen volledig begrepen en herkend wordt. Door dit samenzijn beginnen de wanden van de kathedraal deze energie ook naar buiten toe uit te stralen. Ieder die binnentreedt voegt daar zijn intenties aan toe en met elkaar bouw je op die wijze het stralingsveld steeds verder uit.
Alleen hierdoor komt er al energie vrij. Deze energie wordt door kristallen zendmasten opgevangen en verder de kosmos ingedragen. Van plaats naar plaats. De energiestralen ontmoeten elkaar en bouwen de prachtigste, kleurrijkste patronen op in de ethers die je maar kunt bedenken. Dit is het vuurwerk dat het feest inluidt. 
De Kristallen Kathedralen lijken bouwwerken van weerspiegelend licht, klank en kleur. In de Kathedralen blijft de afstemming zoals hij verdragen kan worden door de aanwezigen, maar in de kosmische ethers worden de patronen miljoenvoudig versterkt en uitgezonden.
In de kathedralen begint dan het feest. Zielen ontmoeten elkaar op het podium, om bijv. in stille blijdschap hun gevoelens van vreugde aan elkaar over te dragen en deze blijdschap met elkaar te delen. Je ziet dan een ongelooflijk mooie energie los komen, de energie danst door de zaal en terwijl de aanwezigen in meditatie bij elkaar staan, dansen de patronen hun eigen vreugdedans door de zalen heen. Helemaal naar boven en weer terug. Zo kun je jezelf voorstellen dat iedere intentie daarin zijn eigen danspatronen, kleuren en klanken verweeft. Soms staan zielen er alleen, soms in groepen. Vaak is het podium leeg en wordt er harten kracht naar het podium gezonden die dan zijn eigen programma’s laat ontstaan. Zodat iedereen vanuit de zaal zijn eigen intenties in een kleurrijk theaterstuk weerspiegeld ziet. Er wordt gezongen en gedanst. 
Er wordt veel met de energie van dankbaarheid gewerkt. Iedereen komt tot zijn recht in zijn eigen gevoelsintentie en ondersteund.
Al deze trillingen worden versterkt door de kristallen wanden en reflecteren naar buiten toe. Ze worden opgevangen door de kristallen zendmasten en weer de ethers ingedragen. 
Op holografische schermen kunnen andere vieringen gevolgd worden, die zich afspelen in andere dimensies. Iedereen wordt beschermd tegen de intensiteit van de trillingen en toch verbonden. Alles staat op zichzelf, maar is toch geschakeld aan elkaar.
Ook het bewustzijn van planten en dieren wordt uitgenodigd om deel te nemen. Eerlijk gezegd zal al het leven van welk bewustzijnsniveau dan ook, hoe aards of onaards dan ook verbonden zijn en oprechte intenties aanleveren. 
Je beleeft deze viering op diep cellulair niveau. Als de viering voorbij is, is je celbewustzijn opgeladen met positieve intenties. Deze intenties neem je mee naar het dagelijks leven. Vanuit je zielslaag zullen deze frequenties zich verspreiden door de wereld van NU. Het ligt er maar net aan hoe “open” je staat hiervoor en hoe “ ruim” je kunt zijn. Want door de losheid in je stofstructuur toe te staan kunnen de frequenties door je lichaam heen ook de aardse stoflagen ingestuurd worden.
Op alle niveaus van bewustzijn ben je verbonden. Het hangt van je eigen ontwikkeling en intentie af welke cellen de straling door zullen geven aan het leven om je heen. Uiteraard zou het fijn zijn als al je cellen dusdanig goed met elkaar kunnen communiceren dat je als vanzelf deze uitzendingen vrij kunt geven. Wat kun/wil je opnemen in je stofbewustzijn en hoeveel wil je hiervan los laten? Wil je een radiostation zijn voor deze vieringen, WEES het dan. Stel je ontvankelijk op en maak alles niet moeilijker dan dat het al IS. Wees jezelf en straal oprechtheid de wereld in. Zodat de hemelse klanken zich niet vervormen tot wanklanken. Zorg heel goed voor je lichaam en gezondheid, want dan ben je in staat om als zendstation te fungeren zonder dat er misvormingen in het geluid optreden.
Fijn dat je hierdoor weer een reden hebt om aan jezelf te werken en jezelf het allerbeste te gunnen wat er mogelijk is.
Ik wens jullie de prachtigste vieringen toe die je maar bedenken kunt. Gebruik gerust je eigen fantasie hierin. Niets is onmogelijk in de gedeelde energiekracht van de schepping. En dat deze Kathedralen bijdragen aan de schepping is wel heel duidelijk.
Maak je los van zwaarte en verplichting, bevrijd jezelf van het MOETEN. Je MAG leven en blij zijn, omdat het leven als intentie als zodanig is bedoeld. Het gaat om de LEVENSDANS….

 

De vrede zij met u tot in lengte van dagen.

Print Friendly, PDF & Email