Het Kristalfilter

Het Kristalfilter

De trillingen die in deze tijd vrijkomen zijn enorm sterk. Ze dringen diep door in ieders wezen. Werken in op zwakke plekken en hardnekkig vastzittende patronen. Het is het licht van de verandering. Het massabewustzijn op aarde heeft dit licht aangetrokken, opgebouwd en verankerd. De mensheid is er klaar voor. Doordat de trillingen sterker worden en veel aanraken wordt de mensheid in zijn Totaal aangezet tot verandering. Er zijn veel zielen op aarde die voor deze verandering gekozen hebben in hun kern, maar in de dagelijkse realiteit de energie niet gegrond krijgen. Door zwakte in hun systemen, zwakke wil, zwakke emoties, zwakke gronding. Veel van deze zielen gaan het Aardeportaal kortstondig verlaten. Hun lichaam is momenteel niet sterk genoeg om het nieuwe licht te dragen, omdat hun geest op bepaalde niveaus deze zwaktes vertoont. 
Na hun overlijden zal hun bewustzijn door een kristallen filter zweven. 12 aardse dagen lang zweven zij door de filter heen en wordt hun bewustzijn ontdaan van zwakke plekken en oude energietrillingen die zij zelf niet los konden/wilden laten. Alle kleuren van de regenboog doorstralen hun bewustzijn en brengen een aangenaam zwevend gevoel tot stand die tijdloos is. Zij zullen hun " oude" aardse leven snel vergeten en in deze tijdloosheid zichzelf vergeten. Na die twaalf dagen worden zij opnieuw geboren op aarde. Hun geest heeft geen tijd gehad om af te slaan naar astrale lagen, hun bewustzijn is gefilterd en ontdaan van onzuiverheden. Zij krijgen opnieuw de kans om aan zichzelf en de wereld te bewijzen dat zij werkelijk door willen gaan. In de komende eeuw zal dit verschijnsel zich regelmatig voordoen. 
Een ziel is nauwelijks weg of hij keert alweer terug. Heel snel reïncarnerend en daardoor meer kansen creërend voor de overstap naar de nieuwe tijd voor zichzelf en de mensheid. Zij komen veelal in dezelfde families, lokale situaties en geografische omstandigheden terecht. Om in de " oude" energie hun vernieuwde kansen bij te stellen. Zo een ziel zal heel snel overgaan. Kortstondig ziek zijn. Of anderszins snel van het aardetoneel verdwijnen. De meesten van hen zullen opgenomen worden in de zegening van het kristallen filter en heel snel deze nieuwe kansen krijgen. Zo wil de lichtwereld de aardse mens helpen evolueren. De kracht van het massabewustzijn ruimt dan de "pijn" " vervuiling" van het oude licht op en iedereen krijgt daardoor de kans om zichzelf sneller te bewijzen in het nieuwe licht, in de nieuwe kans. 
Wat een tijd. Denk niet te lang na over wat er om je heen gebeurt. Probeer het niet allemaal meer te willen begrijpen. Sommige zielen zullen niet eens helemaal overgaan, maar bijv. een twaalftal dagen in coma liggen en daarna opstaan en verder leven. Wat je aardse oog waarneemt is niet altijd relevant voor wat er zich in de geest afspeelt. Probeer emoties hierin zo spoedig mogelijk los te laten. Blijf dicht bij jezelf en laat al deze omstandigheden jou niet uit balans brengen. Blijf niet te lang stilstaan bij "oude" herinnerringen of emoties..immers als deze zichzelf alweer vernieuwen na twaalf dagen in de kristalfilter, waarom zouden wij mensen er dan aan vast blijven hangen? Het is tijd om los te laten. Als het ware te zweven in de energie en toch gegrond te blijven in de kern…uitdaging genoeg dus.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email