Sterrenvader en sterrenmoeder

Sterrenvader en sterrenmoeder

Weer een mooi Geschenk aan ons mensen vanuit de Sterrenwereld.

Misschien heb je zojuist de waarneming gelezen over de Contactpoorten. De Sterrenouderen hebben besloten om ons twee Sterrenpoorten te geven die van groot belang zijn. Linksachter in ons bewustzijn is de Sterren Vaderpoort geopend en rechtsachter de Sterren Moeder poort. Zij verbinden zich van achteraf met ons hartchakra en ook in dit chakra zijn de twee Poorten verbonden. Zo kun je Sterrenvader en Sterrenmoeder in de Hartebron vinden. Tussen hen in loopt het aardekind. Jij, ik, wij. Zij houden ons bij de hand en laten daarmee zien dat zij ons werkelijk verder willen leiden op dit pad. 
De twee Poorten achter ons zijn stralend, helder en verbonden met het kosmisch leven. Het leven dat de kosmische kracht van de Vader en de Moeder wil verbinden met het aardse leven. En van daaruit vruchtbaarheid wil schenken aan dit leven. Hoe prachtig dat dit juist in deze tijd gebeurt. Dat naar de kerstdagen toe deze twee Poorten ingeweven worden in ons bewustzijn en de geboorte van het Nieuwe Leven daardoor gedragen kan worden door dit prachtige licht. Sterrenvader en Sterrenmoeder vertegenwoordigen niet een specifieke richting. Zij duiden op het samenvoegen van vruchtbare sterrendeeltjes die de aarde nieuw leven kan schenken. Dat houdt dus in dat hoger kosmisch leven van welke afkomst dan ook gebruik kan maken om door deze Poorten heen te werken om het leven te bevruchten.
Hoe….? Door dit licht in jouw hartebron te verbinden. Het uit te laten stralen naar alle chakra's. Die op hun beurt in hun "wezen" een nieuwe dimensie toegevoegd gaan krijgen. Waardoor deze dimensie ingeweven kan worden in het aardeveld als een nieuw geboorteveld waarlangs vele kosmische lichtdeeltjes recht van bestaan gaan krijgen. Zo wordt ons bewustzijn geprepareerd om drager te zijn van Nieuw Licht. Om dit licht te doen groeien en vanuit dit Licht het Nieuwe Leven te vormen. De Nieuwe Aarde, de Nieuwe Tijd.
Via onze chakra's schakelen zij door naar De Hartebron van de Aarde zelf. Waar Sterrenvader en Sterrenmoeder ontvangen worden door Moeder Aarde en welkom geheten. Hen zal een verblijfplaats gegeven worden in de Hartebron van de aarde. De wieg staat klaar voor het lang verwachte Kind.
Sterrenvader links, Sterrenmoeder rechts en Moeder aarde in het Midden. Drie poorten van Licht die zich zullen verenigen en nieuw leven op aarde schenken. Jij en ik in die bron aanwezig. Samen werkend aan dit Grote plan. Verbonden met De Grote Centrale Zon. De Goddelijke Bron.

We zijn samen zwanger van het Lichtkind.
En zullen het gezond geboren laten worden.
De kosmos bezwangert de aarde.
De aarde baart het kind.
Wij worden opnieuw geboren.
In onszelf.
In het Licht.
Van de Nieuwe tijd.

Ik wens je een fijne zwangerschap toe.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email