Zwarte Kristallen en hun werking

Zwarte Kristallen en hun werking

Ze zijn ondoorgrondelijk, mysterieus, maar o zo mooi.
Ze houden een teveel aan straling bij je weg. Ze gronden je en geven je houvast.
Als je al zwaarmoedig bent van aard moet je nooit een zwart kristal dragen. Het versterkt nl. het gevoel van depressie, frustratie. Zit je daarentegen veel te veel in je hoofd, dan is een zwart stuk *** rookkwarts tussen je voeten HET middel om jezelf te aarden, op twee beentjes te krijgen. Nergens zijn er zo veel regenbogen in te zien als juist in rookkwarts. Het maakt je blij, het zegt" huppekee jij, vooruit, dans en geniet van het leven". Het geeft je hoop dat de moeilijke tijden echt voorbij zullen gaan.

                                **********************************************
Wil je versneld karma afwerken, of inzicht krijgen hierin, dan is succes gegarandeerd als je ***Zwarte Obsidiaan gebruikt. Het laat je kijken in de spiegels van je ziel. Soms kan een splintertje al genoeg zijn om beweging aan te brengen. Vooral ***regenboogobsidiaan gooit je de diepte in. Maar dat doet het alleen als het zeker weet dat je ook kunt zwemmen. Dus, je zal altijd boven komen drijven, ook al was je duik diep.
***Zilver Obsidiaan versterkt je moed, je gaat dingen doen die je nooit had durven denken van jezelf. Je overstijgt je angst en gaat er voor. Zo mooi.
***Sneeuwvlokobsidiaan dringt aan op versmelting. Je bent zo dwarrelig, chaotisch, niet gefocust. Je mag best bewegen, graag zelfs, maar breng eens structuur aan in je leven. En het vraagt ook waarom je zo'n zwartkijker bent, zo pessimistisch. Zie je de lichtpuntjes niet meer? Kijk dan naar de sneeuwvlokken in de zwarte steen en je wordt vanzelf blij.

                                *****************************************
***Zwarte Onyx zet je vast op je plaats en zegt: "stop eens even met rennen en wegkijken van jezelf. Je negeert de signalen, je moet eerlijk durven zijn en je problemen onder ogen zien". Oei, wat een eerlijke steen. Als je zijn signalen negeert wordt hij steeds aanhoudender. Je draagt hem toch niet voor niets? Het is niet zomaar een sieraad. Het zet je klem tussen eerlijkheid en eerlijk zijn. Face life into all it's aspects..wow, vluchten kan niet meer…onyx zet je vast en brengt tegelijkertijd beweging aan in je diepste zielslagen. 
En dan is er ***Webonyx….met zijn zwarte draden weeft hij alle energieweefsels aan elkaar. Hij herstelt op diepe niveaus je zwakke plekken. Is een heler. Zegt je niet bang te zijn voor het zwart. Je hebt het zwart juist nodig om sterk te worden. Dat wat gebroken is, smelt hij samen. Als een stenen soldeerbout van licht.

                        *****************************************

***Zwarte Fluoriet danst. Het maakt los wat vast zit, haalt uit je diepste celkern het zuivere water omhoog dat de modder wegspoelt. Het verlicht de innerlijke druk, je krijgt weer lucht, je beweegt en stroomt en danst en zingt, pfft wat een opluchting.

                               ***************************************
Het teveel aan straling om je heen, vooral van electrosmog wordt door ***Zwarte Toermalijn keurig omgebouwd tot een aanvaardbare trilling. Het maakt eerst contact met jouw energieveld, scant dan je omgeving af en brengt je in een staat van zijn, waardoor de straling om je heen minder invloed op je uitoefenen kan. Het maakt rustig.

                           *************************************************
***Hematiet met zijn zilverzwarte gloed werkt als een magneet. Het trekt vuil uit je bloed weg. Zuivert je bloedsomloop, je cellen, maakt ruimte. Bevrijd je van innerlijke kramp. Het zorgt er voor dat je weer zuurstof aanmaakt en dus gezonder wordt. Je ademhaling verdiept zich.

                                 ***********************************************
Ken je ***Picasso agaat met zijn zwarte draden al? Hij lijkt wel en beetje op webonyx, maar zijn onderlaag is wat meer grijs. Hij haalt je uit de grijze muizen sfeer, je kleinheid. " Kom op" zegt deze steen " laat je zien, je hoeft niet bang te zijn, je bent groot, niet grijs. Niet langer piepen en zielig doen, maar verder gaan".
En dan het ***Spookagaat dat alle dubbelzinnigheden weg filtert. Je dingen onder ogen laat zien. Dubbele bodems elimineert. Eerlijk zijn, niet in sprookjeswerelden leven, maar de werkelijkheid onder ogen zien. Boeeee, wordt wakker en schrik maar eens goed. Dan gaat je bloed weer stromen.
***Bandagaat met zijn zwarte cirkels. Er zitten altijd andere kleuren in ringen om heen, of helder kristal in het midden.Het doorbreekt bepaalde gedachtenpatronen. Leert je niet te zwart te kijken. Niet in cirkels blijven denken, want dan zit je vast. In zwart bandagaat zitten ook vaak gezichten, oerpatronen, zo lang al vast in een verstarde houding. Ik heb agaten waarin zulke mooie wachters te zien zijn, ze kijken in de tijd, hun tijd vooruit. En voorkomen daarmee dat ze in de problemen komen.
Wordt het tijd dat je uit je kleinheid komt, de innerlijke armoe, geldtekort, kortom uit je wat voor tekort dan ook dan moet je eens langdurig ***Dendriet agaat dragen. Het is een trage steen, maar zeer doeltreffend als het op het overwinnen van je slachtofferschap aan komt. Jij die altijd tekortgedaan bent, staat op en begint positieve gedachten te denken, waardoor je positievfe krachten naar je toetrekt en je leven verandert.***Zebra-agaat zegt dat je voorzichtig de oversteek naar je nieuwe Zelf kan gaan maken. Het leven om je heen kan chaotisch zijn, maar als je blijft lopen op je pad van licht ben je veilig en beschermd. Kom je zonder mankeren aan de overkant aan. Het laat je opgaan in de massa zonder je individuele eigenschappen te verliezen. Iedere zebra heeft een andere tekening en karakter.Juist jouw eigenheid staalt je doorzettingsvermogen. Je mag ZIJN. ***Witte Agaat met pyriet laat jouw zuivere Ik omhoog komen. Ontdaan van alle bijkomstigheden. Het pyriet staalt je wilskracht, je vurig verlangen om in de zuiverheid te blijven, eerlijk te zijn naar jezelf en je omgeving.Het zuivert,  het brandt, het is koel en liefdevol. Het IS, net zoals jij BENT.

 

                      ************************************************
***Yin yang Jaspis die het evenwicht in jou herstelt, je vochthuishouding reguleert, uitbalanceert.

Zo hebben zeer veel zwarte stenen allen hun goed eigenschappen. Belangrijkste is echter dat je leert niet bang te zijn voor het zwart. Als je die angst in je draagt moet je niet aan zwarte stenen beginnen, want dan gronden ze je angst dieper en dieper en krijg je gegronde redenen om bang te zijn. Mineralen met alle twee de kleuren in zich, dragen de sterke krachten mee van twee werelden. De witte en zwarte galactische straal, met alles wat er aan vast zit. de versmelting, het opheffen van de dualiteit, het samengaan van het AL.

Integratie is het hoofdthema. Het is dus geen wonder dat juist in deze tijd zeer veel nieuwe stenen omhoog komen in het aard oppervlak die deze twee stralen in zichzelf verenigd hebben. Het is een logisch gevolg van alle ontwikkelingen van de laatste tijd.

                            ***************************************

Yin en Yang versmolten in een diepe vereniging, zonder hun byzondere kwaliteiten te verliezen.


Gebruik ze met wijsheid en diep inzicht en breng je leven met behulp van deze gidsen in een gezonde basistoestand.

Print Friendly, PDF & Email